Setari Cookie-uri

7 Septembrie. Luna Nouă ne învață să savurăm clipa și să iubim intens. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 7 Septembrie: Luna Noua in Fecioara vine pentru a ne invata lectii importante.

Horoscop Balanță Lună Nouă în Fecioară

Una dintre prioritățile majore pentru această perioadă va fi grija față de oamenii din jurul tău. Este posibil să fii nevoită să îți sacrifici timp important și să renunți la câteva activități care îți aduc bucurii pentru a ușura membrii familiei sau prietenii apropiați de poverile pe care le duc. Te simți bine făcând acest lucru.

Horoscop Scorpion Lună Nouă în Fecioară

Este momentul să te pui pe primul loc și să înveți să te asculți mai mult. Fă ceea ce simți că este cel mai potrivit pentru tine, ia alegerile pe care inima îți spune să le iei fără să te mai gândești la ce spun sau cred oamenii din jurul tău. Trăiește doar pentru tine și vei vedea cât de multă fericire vei aduce în viața ta.

Citește și:

Horoscop Săgetător Lună Nouă în Fecioară

În această perioadă accentul cade asupra vieții sentimentale; acesta este momentul în care este posibil să închei o relație care nu funcționează și pe care ai încercat să o tot salvezi sau, să începi ceva nou cu o persoană pe care ai întâlnit-o recent și de care te-ai îndrăgostit pe loc. Nu-ți ascunde emoțiile, simte cu toată inima această iubire frumoasă.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.