Setari Cookie-uri

7 Septembrie. Luna Nouă ne învață să savurăm clipa și să iubim intens. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 7 Septembrie: Luna Noua in Fecioara vine pentru a ne invata lectii importante.

Pe 7 septembrie, pe cerul întunecat de toamnă răsare o Lună Nouă în Fecioară și aduce cu ea o energie divină care ne ajută să luăm o pauză de la viața aglomerată și să reflectăm asupra trecutului, a prezentului și a viitorului. Avem ocazia să învățăm lecțiile pe care Universul vrea să le știm, să savurăm clipa, să iubim intens și să contemplăm la toate lucrurile pe care ne dorim să le incorporăm în viitorul apropiat.

Luna Nouă de pe 7 septembrie ne poate distrage atenția în tot felul de direcții. Cu toate acestea, folosirea energiei interioare ne poate ajuta să ne simțim mai prezenți ca niciodată în viețile noastre, să învățăm să ne bucurăm de lucrurile mărunte și să apreciem ceea ce avem, ce trăim, ce simțim.

Iată sfatul Univesului pentru fiecare zodie în parte:

Citește și:

Horoscop Berbec Lună Nouă în Fecioară

Este timpul să iei o pauză pentru a instala starea de bine în viața ta. Conexiunea minte-trup este foarte importantă în această perioadă deoarece te va ajuta să fii mai prezentă în momentele pe care le trăiești, să simți mai intens și să privești lucrurile cu claritate și răbdare. Pe plan sentimental, este posibil să îți fie dificil să înțelegi perspectiva partenerului.

Horoscop Taur Lună Nouă în Fecioară

Perfecționismul tău te poate împiedica să arăți lumii creativitatea ta. A fi prea concentrată pe fiecare detaliu și pe dorințele tale numeroase te blochează și în dragoste. Oferă-le altora șansa de a îți face zilele mai frumoase. Este timpul să renunți la resentimente și să îți vindeci inima. Este timpul să uiți trecutul.

Citește și:

Horoscop Gemeni Lună Nouă în Fecioară

Pe plan personal pot apărea câteva schimbări care te vor face să te simți ezitantă în toate aspectele. Proiectează incertitudine asupra altor părți ale vieții tale, nu este momentul să nu ai încredere în tine și să nu beneficiezi de oportunitățile care îți apar în cale pe plan profesional.

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.