Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 13-19 septembrie

Află care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în această săptămână a lunii septembrie.

Berbec

Eu știu cel mai bine ce îmi doresc. Nu mă mai las influențată de nimeni, ci aleg să îmi ascult intuiția și să merg încotro îmi dictează sufletul. Pot să fac asta. Totul va fi bine.

Taur

Mă bucur de acest capitol cu fiecare celulă a corpului meu. Trăiesc pentru clipă de astăzi, nu mă mai întorc în trecut și nici nu îmi mai fac griji cu privire la viitor. Acum este viața mea. Acum sufletul meu poate simți fericirea adevărată.

Gemeni

Am încredere în deciziile mele. Știu că sunt pe drumul cel bun și aleg să merg mai departe. Nu îmi este teamă de greșeli și nici de eșecuri, ele mă vor învăța cele mai importante lecții de viață. Universul este de partea mea și mă sprijină.

Rac

Sunt deschisă la nou. Aleg să ies din zona de confort și să mă bucur de viață, să îmi asum riscuri și să simt că trăiesc. Continui să învăț, să mă dezvolt. Merit să trăiesc mai frumos ca niciodată.

Citește și:

Leu

Lupt pentru ceea ce îmi doresc. Cred în mine. Cred în abilitățile mele. Am idei minunate și nu mă dau bătută. Fac tot posibilul să îmi împlinesc visurile și să fiu cu adevărat fericită.

Fecioară

Sunt fericită cu mine însămi. Nu am nevoie de nimeni pentru a mă simți completă. Sunt demnă de toate lucrurile minunate care se întâmplă în viața mea. Trăiesc acum și mă bucur de fiecare clipă.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.