Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 13-19 septembrie

Află care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în această săptămână a lunii septembrie.

Balanță

Am grijă de inima mea, nu mai permit nimănui să mă rănească și să mă facă să sufăr. Merit dragostea pe care o ofer oamenilor din jurul meu. Merit să mă fac singură fericită.

Scorpion

Zâmbesc pentru că pot. Iubesc viața pentru că este minunată. Sunt binecuvântată cu lucruri minunate din partea Universului. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am.

Săgetător

Aleg iubirea de sine. Sunt în proces de a face schimbări pozitive în viața mea. Învăț să mă pun pe primul loc și să îmi dau seama cât sunt de importantă. Zi de zi, clipă de clipă mă aleg pe mine.

Capricorn

Îmi place persoana pe care o văd în oglindă. Ultima perioadă m-a transformat enorm și îi sunt recunoscătoare Universului pentru tot ce am învățat. Sunt pregătită să merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

Vărsător

Învăț să mă iubesc. Învăț să cred în mine. Învăț să lupt pentru ceea ce îmi doresc. Învăț să cultiv puterea în inima mea. Învăț să fiu sinceră cu mine. Învăț să mă pun pe primul loc.

Pești

Nu îmi este teamă să schimb lucruri. Nu îmi este teamă să ies din zona de confort. Nu îmi este teamă să fac compromisuri. Nu îmi este teamă să aleg drumul greu. Am încredere în Univers că totul va fi bine.

foto main bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.