Setari Cookie-uri

Cele mai importante 4 lucruri în viață pe care vei regreta peste ani și ani

Cu toții ne gândim la cele mai importante lucruri din viață. Cu toții căutăm să ne aliniem lucrurilor care contează cu adevărat și care, în cele din urmă, vor adaugă fericire și împlinire vieții noastre. 

3. Regretăm că nu ne-am trăit propria viață

Să te compari cu ceilalți și să trăiești viața altcuiva poate duce doar la amărăciune, îndoială de sine și suferință. Ar trebui să facem schimbări în viața noastră pentru că vrem, nu pentru că cineva ne spune acest lucru.

Mulți dintre noi suntem atrași să trăim viața altor persoane. Ne lăsăm ușor influențați și ajungem să visăm la ce au alții. Adesea luăm decizii importante deoarece credem că acest lucru îi va face pe cei din jurul nostru fericiți și mândri de noi. Credem că fericirea noastră este derivată din fericirea lor.

Este momentul să ne întrebăm ce viață trăim de fapt și să ne concentrăm pe ce este cu adevărat important pentru noi.

4. Regretăm că nu am petrecut mai mult timp cu oamenii dragi nouă

Unul dintre cele mai importante și frumoase investiții pe care le putem face în viața noastră este să ne găsim mai mult timp pentru a îl petrece cu oamenii care contează cel mai mult.

Citește și:

Orele lungi de muncă pot provoca îngrijorare și stres. Ne facem griji că nu punem job-ul pe primul loc, însă uităm că ce contează cu adevărat sunt oamenii la care ținem și pe care îi iubim enorm. De aceea este foarte important să ne planificăm altfel timpul, să găsim un echilibru între viața personală și cea profesională și să reușim să stăm mai mult alături de oamenii apropiați.

foto main Jorm S, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.