Setari Cookie-uri

Cum sa incepi un nou capitol de succes in viata ta: 5 idei utile de journaling pentru toamna

Fie ca ai deja un jurnal sau nu, aceste idei te vor ajuta sa te cunosti mai bine, sa te relaxezi si sa obtii motivatia de care ai nevoie la inceputul toamnei.

Cu siguranta, ai auzit de journaling. Este o practica pretioasa, care te poate ajuta in foarte multe situatii. Scrisul in jurnal poate reprezenta o forma de terapie. A avea un loc in care iti poti exprima orice gand si orice emotie poate fi cu adevarat transformator.

Daca ai deja un jurnal, mai jos vei gasi cateva idei fresh, care sa iti ofere motivatie si chef de actiune la inceput de sezon ploios. Iar daca nu ai inca un jurnal, poate ca este un semn ca e timpul sa faci rost de unul.

5 idei de journaling pentru inceputul de toamna

1. Deseneaza o pagina tematica. Uneori, cand cuvintele nu vor sa iasa la suprafata, poate fi mai usor sa desenezi, sa colorezi sau sa faci mici schite. Lasa-te inspirata de noul sezon si, apoi, lasa-te ghidata de propria imaginatie. Ia cateva creioane colorate sau markere si lasa-ti imaginatia sa zboare libera, fara sa te gandesti la nimic anume. Te vei relaxa complet!

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.