Setari Cookie-uri

Friptura din conopida, trendul delicios pentru un pranz vegan pe cinste

Chiar daca „friptura din conopida” suna ciudat, ofera-i o sansa. Vei fi surprinsa in cel mai placut mod!

Un nou trend vegan transforma conopida, o crucifera extrem de sanatoasa, in cel mai delicios pranz. Este vorba despre asa-numita friptura din conopida, preparata la cuptor, cu mirodenii combinate perfect.

Daca vrei si tu sa iti impresionezi prietenii (vegani sau non-vegani) sau sa te surprinzi pe tine insati, incearca reteta de mai jos. Este foarte usoara si va deveni una dintre preferatele tale in acest sezon!

Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:

Pentru marinada:
o conopida medie, spalata si uscata
2 linguri ulei de masline
2 linguri sos de soia
1 lingura otet balsamic
1/2 lingura sirop de artar

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.