Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 20-26 septembrie

Află care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în această săptămână a lunii septembrie.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Respect sufletul pe care îl am și cred cu tărie că am atât de multe de oferit. Pentru că inima mea este încărcată cu iubire.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Fac pace cu trecutul. Este momentul pentru un nou început. Este momentul să îmi învăț lecțiile și să merg mai departe cu viața mea.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu voi rămâne prinsă în ce ar fi fost dacă sau ce ar fi trebuit să fie. În schimb, mă voi concentra pe puterea și posibilitatea de a înțelege ce este acum, chiar acum.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Merit iubire. Suntem cu toții imperfecți. De fapt, suntem perfecți în imperfecțiunea noastră. Și, așa cum toți oamenii merită iubire, și eu merit să fiu iubită, să simt iubire, să cresc în iubire.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Această săptămână este una specială pentru mine. In următoarele zile aleg să primesc toată energia pozitiva din partea Univesului. Aleg să primesc iubire, sinceritate, bunătate, zâmbete adevărate și fericire.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmbrățișez noile începuturi și trimit intențiile mele pozitive și gândurile mele pline de iubire către univers și către ceilalți. Ceea ce trimit se va întoarce înzecit către mine.

foto main bruniewska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.