Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 20-26 septembrie

Află care este mantra după care trebuie să îți ghidezi sufletul în această săptămână a lunii septembrie.

Horoscop săptămânal septembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în următoarele zile.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Este dificil să pășesc pe un drum nou, însă nu este mai dificil decât să rămân într-un loc care nu mă mulțumește deloc, care îmi oferă doar durere sau, și mai grav, care nici măcar nu mai există.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: În această săptămână mă concentrez pe puterea mea; îmi folosesc luptele și frustrările pentru a găși curajul de a mă motiva și de a trăi așa cum îmi doresc. Eu controlez modul în care privesc viața.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu ce îmi doresc la viață și nu mai permit nimănui să îmi schimbe planurile sau să îmi dicteze viitorul. Lupt pentru visurile mele și nu renunț până când nu le văd împlinite. Sunt puternică și am încredere în mine.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt puternică. Am încredere în mine, în puterea care se află în sufletul meu. Știu că este un drum greu, însă nu mă dau bătută. Pas cu pas și totul va fi mai ușor.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu regret nimic din ce s-a întâmplat. Accept, închid ușa trecutului și merg mai departe cu viața mea. Mă bucur de prezent pentru că începe să fie minunat și nu îmi fac griji pentru viitor.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să îmi ascult sufletul. Învăț să pun preț pe ce îmi dictează intuiția. Învăț să fac alegeri în funcție de ce îmi spune inima. Preiau frâiele vieții mele și nu mă mai las condusă de nimeni.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.