Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 septembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 septembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să mai regreți trecutul

Spune-ți că tot ce s-a întâmplat a fost un capitol al vieții tale care te va pregăti pentru ce urmează. Încă nu știi cum va fi viitorul, însă nimeni nu știe. Nu te mai speria atât de tare pentru că nu îți cunoști planurile, învață să trăiești în prezent. Fiecare lucru se întâmplă cu un motiv anume.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la grija pentru alții

Încearcă să nu îți mai faci atât de multe griji pentru alți oameni. Începe să îți faci griji pentru tine. În această săptămână fă pași mărunți pentru a te pune pe primul loc și a încerca să îți faci sufletul fericit.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la dorința de a deține tot timpul controlul

Nu poți face asta pentru că întotdeauna vei fi într-o stare de alertă continuă. Încearcă să te relaxezi, să te liniștești și să accepți faptul că nu vei putea controla multe situații din viața ta - ce poți face, în schimb, este să îți schimbi atitudinea cu privire la ce se întâmplă.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.