Setari Cookie-uri

Horoscop de suflet: Sfatul Universului pentru zodia ta pentru toamna anului 2021

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este sfatul pe care Universul vrea să îl știi în această toamnă.

Pe 22 septembrie am avut echinoctiu de toamnă - ceea ce înseamnă că, oficial, toamna astronomică și-a intrat în drepturi. Tot pe 22 septembrie ziua a fost egală cu noaptea și, de acum înainte, va fi tot mai scurtă, în timp ce nopțile vor fi din ce în ce mai lungi, întunericul crescând cu fiecare zi care trece până când va apărea solstițiul de iarnă.

Cum poți profita din plin de următoarea perioadă și cum poți valorifica energiile pe care Universul ți le trimite astfel încât să fii fericită și să aduci liniștea în viața ta? Iată care sunt sfaturile pe care ar trebui să le știi în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Berbec toamnă 2021

Este cazul să faci un pas înapoi

A fost un an agitat pentru tine, însă este timpul să iei o scurtă pauză și să faci un pas înapoi. Nu te grăbi în absolut nicio decizie sau schimbare și învață să îi permiți Universului să preia controlul și să îți arate ce are pregătit pentru tine. Continuă-ți drumul fără să te concentrezi prea mult asupra unui singur lucru.

Citește și:

Horoscop Taur toamnă 2021

Pregătește-te pentru transformare

Cu tot ce se întâmplă în Univers, iată că acesta este un moment puternic de transformare continuă pentru tine. Încearcă să nu opui rezistență și să te lași purtată de val. Mergi cu fluxul, bucură-te de schimbări și de tot ce ți se întâmplă. Poate că simți că mergi într-un ritm lent, însă cu răbdare și perseverență reușești să câștigi cursa.

Horoscop Gemeni toamnă 2021

Vindecă-ți sufletul și uită de conflictele din trecut

Toamna acestui an vine cu numeroase momente karmice pentru ține. Universul îți cere să arunci o privire asupra vieții personale - concentrează-te asupra relațiilor pe care le ai cu oamenii din jurul tău, în special cu cei la care ții. Vezi ce ai de schimbat și ce poți face pentru rezolva conflictele din trecut astfel încât totul să fie dat uitării.

Citește și:

Horoscop Rac toamnă 2021

Privește în interiorul tău și descoperă lucrurile care te fac fericită

În această perioadă ai ocazia să petreci mai mult timp cu tine însăți pentru a înțelege mai bine cine ești și de ce ai nevoie în viața ta pentru a fi cu adevărat fericită. Nu-ți fie teamă să îți răspunzi la întrebări profunde - ai ocazia să îți schimbi drumul vieții, iar Universul este alături de tine.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.