Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie. Universul ne arată că în ciuda haosului, a incertitudinii și a întunericului există încă lumină

Este datoria noastră să o găsim și să o readucem în viețile noastre. Le suntem datori sufletelor noastre să fim fericiți, să ne bucurăm de viață, să ne vindecăm rănile dureroase și să mergem mai departe căutând să descoperim care ne este scopul și ce ne face inima să tresară. 

Este datoria noastră să o găsim și să o readucem în viețile noastre. Le suntem datori sufletelor noastre să fim fericiți, să ne bucurăm de viață, să ne vindecăm rănile dureroase și să mergem mai departe căutând să descoperim care ne este scopul și ce ne face inima să tresară.

Horoscopul lunii octombrie. Universul ne arată că în ciuda haosului, a incertitudinii și, uneori, a întunericului, există încă lumina.

Chiar dacă zilele se scurtează și nopțile devin tot mai lungi, nu trebuie să cădem în capcana nostalgiei și a asteniilor. Luna plină de pe 20 octombrie va străluci mai puternic decât de obicei, va fi încărcată de energie divină și ne va ajută să rămânem pe linia de plutire și să ne găsim scopul în viață. Aceasta ne va aminti pentru ce trebuie să luptăm, câte lucruri frumoase ni se întâmplă și ne va învăța să fim recunoscători pentru fericirea din viața noastră.

Citește și:

Cu Mercur în retrograd în prima jumătate a lunii (până pe 18 octombrie), oceanele emoționale se vor agita pe măsură ce gândurile de auto-sabotaj și cazurile de trădare sufletească se vor ridica la suprafață. Acesta este un retograd dificil și plin de încercări grele pentu toată lumea, însă îi va testa cu adevărat pe cei care se pierd de obicei în conflicte și dramă.

Horoscop octombrie 2021 pentru toate zodiile

foto ma_i_vi, Shutterstock

Universul ne sfătuiește să ne păzim inima și să rămânem pe drumul pe care am început să mergem fără să facem schimbări importante în această perioadă - făcând acest lucru putem atrage către noi toată lumina divină de care avem nevoie.

Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile: Află ce ți-au pregătit astrele pentru următoarele săptămâni.

Citește și:

Horoscop octombrie 2021 zodia Berbec

În luna octombrie îți vei vei simți sufletul împuternicit să fie liber, să pledeze pentru dorințele sale, să facă ce îi aduce fericire. În această perioadă ai ocazia să spui și să faci ceea ce îți dorești. Deschide-ți inima și nu îți fie teamă să vorbești despre ceea ce simți astfel încât oamenii din jurul tău să te înțeleagă mai bine și să te cunoască cu adevărat.

Horoscop octombrie 2021 zodia Taur

Luna octombrie va fi una destul de interresanta pentru tine pe toate planurile. Ai ocazia să faci câteva schimbări neașteptate în carieră care te vor ajuta să îți rezolvi problemele financiare și să evoluezi mai mult ca niciodată într-un timp foarte scurt. Atitudinea ta obișnuită se va schimba și ea radical și vei îndrăzni să ieși din zona de confort și să te lași ghidată de motto-ul "Totul sau nimic". Ai încredere în tine, ești pe drumul cel bun.

Citește și:

Horoscop octombrie 2021 zodia Gemeni

În luna octombrie ai nevoie să crezi în puterea Universului. Dorințele tale nu vor fi împlinite, iar motivul este unul foarte simplu: divinitatea are un alt plan pentru tine, unul mult mai frumos decât îți imaginezi. Așadar, fă un pas în spate și permite-i să te îndrume și să îți arate cât de speciale sunt surprizele pe care ți le pregătește. Bucură-te de călătorie și nu mai lupta împotriva lucrurilor ce-ți sunt destinate.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.