Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în octombrie 2021 pentru toate zodiile

În luna octombrie începem o serie de schimbări intense pe plan sentimental ce ne vor face să simțim totul mai profund. De prea multe ori aproape că ne-am ghicit sentimentele. Ne-am îndoit de ele sau de ce au însemnat. Am creat atât de multe frământări și confuzii pentru că am fost învățați să nu ne exprimăm emoțiile și stările adevărate. 

Horoscop Scorpion Dragoste octombrie 2021

Schimbările se țin lanț pe toate planurile

În luna octombrie ai parte doar de schimbări interesante, ce te vor scoate din zona de confort. Chiar și pe plan sentimental este posibil să se întâmple câteva lucruri importante și să te ajute să înțelegi mai bine ce îți dorești de la relația cu partenerul de cuplu. Conversațiile vor fi lungi și serioase, mature, sincere, fără perdea. Îți vei arăta vulnerabilitatea pentru că doar așa vei reuși să îți convingi persoana iubită să fie la fel de deschisă cu tine.

Horoscop Săgetător Dragoste octombrie 2021

Nu-ți fie teamă de compromisuri

A venit momentul să faci câteva compromisuri în ceea ce privește viața sentimentală. Este posibil ca tu și partenerul de cuplu să nu fiți pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește planurile de viitor, așa că amândoi trebuie să faceți câteva schimbări astfel încât să vă întâlniți la mijloc. Va fi o perioadă interesantă ce va testa mult relația voastră. Important este să aveți răbdare și să fiți sinceri unul cu celălalt.

Citește și:

Horoscop Capricorn Dragoste octombrie 2021

Descoperi o nouă față a ta

Pasiunea este întotdeauna preferată ta, însă în luna octombrie astrele îți vor cere să sapi puțin mai adânc în sufletul tău și să te concentrezi și pe alte aspecte ale relației: discuții, planuri de viitor, compromisuri. Relația de dragoste va trece printr-un test destul de serios care îți va cere să descoperi o parte profundă a ta de care habar nu aveai. Permite întrebărilor partenerului să te provoace să îți dai seama cine ești și ce îți dorești în următorii ani.

Horoscop Vărsător Dragoste octombrie 2021

Nu uita că nu poți schimba pe nimeni

Nu mai încerca să îți schimbi partenerul de cuplu; iubește-l și acceptă-l pentru ceea ce eșți și, în același timp, încearcă să îl ajuți să devină cea mai bună versiune a lui. Susține-l în această călătorie, bucură-te la victoriile lui și ridică-l de la pământ în momentele dificile. În octombrie înveți să privești relația voastră mult mai profund decât până acum.

Citește și:

Horoscop Pești Dragoste octombrie 2021

Nu permite nimănui să îți spună ce să faci

Adevărul despre cine ești nu se va schimba niciodată, însă poți lucra mai mult la tine astfel încât să devii o variantă mai bună. Pe măsură ce continui să te scufunzi mai adânc în sentimente, emoții și stări, vei înțelege ce înseamnă cu adevărat iubirea pentru tine și vei descoperi câteva lucruri interesante desprre relația de iubire în care ești. Acționează în funcție de ce îți dictează inima și nu te lăsa influențată de nimeni.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.