Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în octombrie 2021 pentru toate zodiile

În luna octombrie începem o serie de schimbări intense pe plan sentimental ce ne vor face să simțim totul mai profund. De prea multe ori aproape că ne-am ghicit sentimentele. Ne-am îndoit de ele sau de ce au însemnat. Am creat atât de multe frământări și confuzii pentru că am fost învățați să nu ne exprimăm emoțiile și stările adevărate. 

În următoarele săptămâni vom învăța că sentimentele noastre sunt aici pentru un motiv, indiferent de forma în care acestea apar. A ne nega sentimentele într-un fel sau altul înseamnă să ne ascundem de ceea ce suntem cu adevărat. Univesul ne arată de nenumărate ori că este momentul să renunțăm la măști și să arătăm cine suntem cu adevărat, ce simțim și cum iubim.

Iată ce ne-au rezervat astrele pentru luna octombrie în funcție de zodia în care ne-am născut:

Horoscop Berbec Dragoste octombrie 2021

A venit momentul să spui fără teamă ceea ce simți

Nu-ți mai fie frică să arăți părțile tale vulnerabile. În luna octombrie, lumina magică a Universului este alături de tine și te însoțește la fiecare pas. Pe plan sentimental ai ocazia să renunți la măști și să îi arăți partenerului cine ești cu adevărat, ce simte inima ta. Vorbește deschis despre stările și emoțiile pe care le ai pentru că astfel de conversații vă vor apropia foarte mult și vă vor ajuta să treceți la următoarea etapă a relației voastre.

Citește și:

horoscop dragoste octombrie 2021

foto Anna Homeniuk, Shutterstock

Horoscop Taur Dragoste octombrie 2021

Asigură-te că ești acolo unde îți dorești cu adevărat

Trebuie să fii mai atentă cu gândurile și sentimentele tale. Nu te mai lăsa influențată de ce spun sau fac alți oameni; încearcă să iei decizii bazate pe intuiția ta. Ascultă-ți inima pe plan sentimental și fă-ți sufletul fericit. Este posibil ca în a două jumătate a lunii octombrie să te pregătești să faci o schimbare importantă cu care îi vei surprinde pe toți.

Horoscop Gemeni Dragoste octombrie 2021

Lucrurile evoluează cu viteza luminii pentru tine

Iată că ai ajuns acolo unde îți dorești; în sfârșit este liniște și pace în viața ta. Te simți mai bine ca niciodată și nu mai ai nimic de schimbat. Pe plan sentimental, este posibil ca luna octombrie să fie una interesantă pentru tine - lucrurile vor evolua cu viteză luminii în relația de cuplu. Pregătește-te pentru tot felul de surprize frumoase și interesante.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.