Setari Cookie-uri

Venus a intrat în Săgetător și ne spune să ne pregătim pentru o lună întreagă de iubire, pasiune, aventură și artificii

Universul vine către noi cu una dintre cele mai frumoase vești: pe 7 octombie Venus a intrat în Săgetător și ne ajută să facem ordine în viața sentimentală, să reparăm relații, să iubim mai profund ca oricând și, dacă suntem singuri, să ne găsim sufletul pereche. 

Pe 7 octombrie Venus, planeta iubirii, a părăsit Scorpionul sufocant și a intrat pe tărâmul liber al Săgetătorului, locul în care va sta întreaga lună octombrie.

Când Venus este în Săgetător, toate zodiile se simt libere, optimiste, pline de energie și cu chef de iubire, așadar acesta poate fi un tranzit foarte bun pentru a ne lărgi orizonturile romantice și a căuta experiențe noi și interesante în relații.

Venus în Săgetător: iubirea este singura care contează

Ai tot căutat iubirea în acest an, însă totul a fost în zadar? După luni întregi pline de incertitudine, de amărăciune, de stres și agitație, există șanse mari ca majoritatea dinte noi să fim pregătiți pentru surprize cu adevărat speciale, pline de iubire și pasiune. Venus s-a mutat deja în Săgetător și energiile acestei planete incredibile ne transforma radical viețile.

Citește și:

Venus in Sagetator

foto Vadim Sadovski, Shutterstock

Venus este planeta iubirii și a frumuseții și are o legătură incredibilă cu abundența și cheful de aventură, ceea ce înseamnă că stă destul de confortabil în semnul norocos al Săgetătorului. Deși Venus nu este planeta care guvernează Săgetătorul, acestea două împărtășesc stări similare prin faptul că ambele se bucură când există conexiune socială, aventură, activități relaxante și iubire.

Venus vrea să fie înconjurat de frumusețe, în timp ce Săgetătorul își dorește să adune o colecție de experiențe minunate, să rătăcească prin lume și să exploreze fiecare colțișor. Când Venus intră în acest semn, ne ajută să vedem frumusețea din fiecare moment al vieții.

Citeste si: CITATUL DUPĂ CARE TREBUIE SĂ TE GHIDEZI ÎN ULTIMELE LUNI DIN 2021 ÎN FUNCȚIE DE ZODIA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT

Citește și:

Venus în Săgetător: La ce să ne așteptăm în următoarele săptămâni?

Trebuie să ne familiarizăm cu genul de spirit aventuros și romantic pe care acest tranzit îl aduce în viețile noastre. Cele două cuvinte cheie pentru următoarele săptămâni sunt: "iubire" și "aventură".

În timp ce Venus și-a făcut de cap în zodia Scorpion, cu toții am simțit o dorință profundă de intensitate și intimitate în viața noastă amoroasă. Acum, când lucrurile s-au liniștit facem loc focului plin de pasiune care arde în interiorul Săgetătorului. Acest semn zodiacal este condus de un foc creativ, electric, de impulsivitate, acțiune și spontaneitate.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.