Setari Cookie-uri

Pe 23 octombrie începe sezonul Scorpionului. Întunericul cucerește lumina, însă noi suntem mai puternici și învingem demonii

Cum să ne pregătim sufletele pentru sezonul Scorpionului. Universul ne spune să ne așteptăm la energii întunecate, puteri mistice și multă profunzime. 

Scorpionul poate fi văzut puțin înfricoșător, întunecat, mistic (în sezonul lui avem Halloween-ul) pentru multe persoane. Însă dacă treci de elementele intimidante, există o pasiune incredibilă, o iubire minunată și o energie cu adevărat divină în această zodie.

În următoarea perioadă oamenii vor fi fie fascinați, fie intimidați de schimbările pe care Universul le aduce în calea lor.

Divinitatea spune să avem încredere în noi și să ne confruntăm cu tot ce este neplăcut astfel încât să ne rezolvăm cele mai profunde probleme, să scăpăm de cele mai ciudate temeri și să ne eliberăm de trecutul copleșitor. Puterea este la noi, să nu uităm niciodată asta. Influențați de puterea Scorpionului, avem ocazia să mergem acolo unde alții se tem să calce, avem o oarecare curiozitate pentru pericol și acționăm rapid astfel încât să reușim să ne ocupăm de tot ce ne propunem.

Citește și:

Citeste si: Cele 3 zodii norocoase în a doua jumătate a lunii octombrie

Sezonul Scorpionului: Începe transformarea

Conexiunea Scorpionului cu Casa a 8-a, Casa Transformării, precum și intensitatea și dorința de adevăr, fac din sezonul Scorpionului un moment excelent pentru a ne confruntă cu demonii noștri interior și a ne vindecă sufletele de toată durerea.

În timpul sezonului Scorpionului, problemele care au fost îngropate ies la suprafață. Acesta este motivul pentru care simțim acea greutate pe umeri sau acel sentiment de teamă pe care nu îl putem explica.

Dacă sunt probleme nerezolvate, este posibil să experimentăm turbulența emoțiilor și să simțim că vrem să fugim și să ne ascundem. Însă nu trebuie să evadăm, ci să rămânem puternici, să avem încredere în noi și să mergem mai departe, prin furtună. Va fi bine. Vom reuși să depășim această perioadă. Umbrele vor dispărea și noi ne vom pregăti să vedem un curcubeu mai frumos ca niciodată pe cerul nostru.

Citește și:

Sfatul Universului: este crucial ca în sezonul Scorpionului să menținem echilibrul și armonia interioară. Să avem grijă de sufletul nostru, să învățăm să ne retragem în liniștea noastră pentru a ne aranja gândurile, a scăpa de negativitate și a găsi puterea de a merge mai departe. Echilibrul este cel care contează.

foto main conrado, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.