Setari Cookie-uri

Jupiter a ieșit din retrograd pentru a ne învăța să fim fericiți cu adevărat. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Sunteți pregătiți pentru un horoscop plin de vești bune? Jupiter, planeta norocului și a vibrațiilor pozitive, a intrat în zodia Vărsător pe 18 octombrie 2021. 

Jupiter a fost în zodia Vărsător la începutul anului 2021 apoi, în luna mai a intrat pentru scurt timp în Pești, însă s-a întors în Vărsător pe 28 iulie.

Jupiter părăsește oficial zodia Vărsător pe 28 decembrie 2021 și ar fi bine să profităm de această perioadă deoarece nu se va mai întoarce în zodia Vărsător până în anul 2032.

Ce trebuie să știm despre planeta Jupiter și semnul Vărsător?

Jupiter este expansiv, vrea să se concentreze asupra aspectelor pozitive și frumoase în viață și iubește oportunitățile minunate ale prezentului. Vărsătorul este un semn care guvernează schimbarea. Atât Jupiter, cât și Vărsătorul emană independență și curaj, iar trecerea lui Jupiter prin Vărsător ne ajută să ne îmbrățișăm individualitatea.

Citește și:

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele săptămâni (până pe 28 decembrie 2021):

Horoscop Berbec

A sosit timpul să fii tu însăți. Să renunți la măști și să nu îți mai ascunzi părțile ciudate, diferite, umane. S-ar putea să te îndrăgostești de noua versiune a ta și, cel mai important, să îți deschizi sufletul mai mult în fața oamenilor la care ții.

Horoscop Taur

Cu Jupiter în Vărsător, întreaga atenție îți este îndreptată asupra vieții profesionale. Acum este cel mai bun moment să ieși din zona de confort și să începi să lucrezi cu adevărat la visurile tale. Nu îți mai este teamă de nimic și înveți lucruri minunate pe parcursul acestei călătorii.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Următoarele săptămâni sunt cele mai bune pentru a îți îmbrățișa individualitatea și a face lucrurile puțin diferit de cum le-ai făcut până acum. Nu mai rămâne în zona de confort pentru că nu vei ajunge acolo unde îți dorești.

Horoscop Rac

Este momentul să îți faci o listă cu obiectivele tale, cu visurile și planurile pe care le ai pentru viitor. Profită de această perioadă pentru a îți da seama ce îți dorești cu adevărat de la viață și ce te face fericită pe termen lung.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.