Și asta nu este tot. Artista arată mai bine ca niciodată după ce a reușit să slăbească 45 de kilograme.

Adele uimește cu o nouă imagine. Frumoasa cântăreață este peste tot - la radio cu melodia "Easy on Me", pe site-urile online și pe paginile celor mai importante reviste de fashion și beauty. Artista a a apărut simultan pe coperțile edițiilor Vogue America și Vogue Marea Britanie din luna octombrie. Imaginile cu ea sunt de-a dreptul minunate.

Adele, criticată de femei pentru faptul că a slăbit

Adele a vorbit deschis despre motivul pentru care a vrut să facă această schimbare. Ea s-a apucat de sport deoarece a simțit că antrenamentul o ajută atunci când este anxioasă.

"Totul a început din cauza anxietății. Atunci când făceam antrenamente mă simțeam mai bine" - a mărturisit vedeta care a avut antrenamente timp de doi ani, în fiecare zi (uneori chiar de două ori pe zi).

Totuși, mulți oameni au ținut morțiș să se arate dezamăgiți de trasformarea ei și i-au lăsat tot felul de comentarii răutăcioase în pozele pe care aceasta le-a postat pe contul personal de Instagram.

"Corpul meu a fost văzut ca un obiect întreaga mea carieră. Nu doar acum. Pot înțelege de ce a fost un șoc. Înțeleg de ce unele femei, în mod special, s-au simțit rănite. Eu am reprezentat foarte multe femei din punct de vedere vizual. Însă sunt în continuare aceeași persoană. Cele mai urâte comentarii despre corpul meu le-au avut alte femei. Am fost la naibii de dezamăgită de ce mi-au spus. Mi-au rănit sentimentele." - a spus artista.

Imaginea postată de Adele în ziua în care și-a sărbătorit ziua de 32 de ani a stârnit numeroase discuții aprinse. La acea vreme scriitoarea Melissa Blake a spus că faptul că lăudăm pierderea în greutate a lui Adele înseamnă că "a fi gras este un lucru rău" și că frumusețea este determinată de numărul de kilograme pe care îl ai.

"Văd că Adele este din nou pe buzele tuturor pentru că oamenii spun cât de frumoasă este de când a slăbit. Am mai trecut prin asta... Kilogramele pe care le ai nu îți determină frumusețea. Aspectul fizic nu îți determină frumusețea."

Adele s-a întors la muzică. Melodia "Easy On Me" este primul single lansat de pe noul album. Piesa beneficiază și de un videoclip foarte simplu și elegant, cu secvențe alb-negru, în stilul cu care artista ne-a obișnuit. Clipul a fost lansat în urmă cu doar 4 zile și deja a adunat peste 80 de milioane de vizualizări.

foto main Instagram

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: