Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 25-31 octombrie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în următoarele zile.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Am descoperit că atunci când iubești viața, viața te iubește și ea la rândul ei. Aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce trăiesc, să iubesc cu toată inima, să zâmbesc, să mă bucur de fiecare clipă în care sufletul îmi este fericit.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de tot ce nu pot controla. În loc să mă gândesc la ce îmi lipsește, încerc să îmi aduc în minte toate lucrurile pe care le-am realizat și care lipsesc altora. Sunt recunoscătoare pentru viața pe care o trăiesc.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Merg mai departe indiferent de cât de greu pare să fie drumul meu. Cele mai importante lucruri în lume au fost realizate de oameni care au continuat să încerce chiar și când se părea că nu mai este nici o speranță.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Niciodată nu este prea târziu să fiu ceea ce aș fi putut să fiu. Nu mă mai tem de nimic. Dacă voi da greș, voi învăța lecții importante. Dacă voi reuși, voi fi acolo unde îmi doresc să fiu.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu-mi este frică de mâine, pentru că am văzut ziua de ieri și o iubesc pe cea de astăzi. Până la urmă, fericirea este o atitudine, nu un obiect ce trebuie găsit.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț că nu este nevoie să știu încotro merg. Nu este nevoie să știu de ce merg. Tot ceea ce trebuie să știu este faptul că merg cu sufletul plin de veselie. Dacă fac acest lucru, nu pot greși.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Rănile mele se vor vindeca. Durerea pe care o simt nu va dura o veșnicie. La un moment dat, ea va pleca. Am răbdare și, între timp, învăț să aduc liniștea în viața mea. Învăț să fiu recunoscătoare pentru micile bucurii ale vieții.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Viața există doar în acest moment, iar acest moment este infinit și etern, iar momentul prezent este infinit de mic; înainte de a putea să îl asurăm, el a dispărut și cu toate acestea, există pentru totdeauna.

foto main Vladimir Sazonov, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.