Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25-31 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 25-31 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la a îi pune pe alții pe primul loc

Trebuie să înveți să ai grijă de tine. Nu poți oferi niciodată iubire dacă inima îți este secată de orice sentiment frumos și sufletul îți este obosit. Încearcă să fii puțin egoistă - și dacă nu o faci pentru tine, atunci fă-o pentru oamenii pe care îi iubești.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la gândurile negative

Știu că este o perioadă mai dificilă pentru tine, însă tu singură poți vedea lucrurile într-un alt mod. Încearcă să îți numeri binecuvântările și să te detașezi de toate gândurile negative pentru că îți fac mult rău.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

A venit momentul să te îndepărtezi de toată energia negativă care te înconjoară. A venit momentul să te pui pe primul loc, să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci cu zen și vibe pozitiv. Renunță la oamenii toxici care îți fac doar rău și nu îți permit să fii tu.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să te mai învinovățești pentru greșelile din trecut

Știi cine ești? Dacă nu, îți spun eu: nu mai ești persoana care ai fost în urmă cu un an. Nici în urmă cu o lună. Nici în urmă cu o zi. Ești persoană care ești acum, astăzi, în acest moment. Acceptă greșelile făcute și încearcă să devii o versiune mai bună a ta.

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.