Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 25-31 octombrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 25-31 octombrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la temeri

Teama de trecut, teama de schimbare, teama de a trăi așa cum îți dorești. Renunță la toate aceste temeri și alege să trăiești punându-te pe primul plan și alegând clipă de clipă fericirea pentru tine. Trăiește cu adevărat și bucură-te de surprizele vieții.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la dorința de a controla totul

Nimeni nu poate controla totul; de fapt, sunt foarte puține lucruri pe care le putem controla cu adevărat. Încearcă să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să își joace cartea. Tu ești un simplu spectator, bucură-te de tot ce se întâmplă și trăiește viața la intensitate maximă.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la negativism

Nu mai pune lucrurile negative în față. Nu te mai gândi că se va întâmpla ceva rău. Încearcă să iei totul așa cum este, să cauți soluții atunci când te afli într-o situație dificilă, să încerci să îți înveți lecțiile importante și să mergi mai departe. Ai încredere că va răsări și Soarele pe strada ta.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să îți mai fie teamă să fii singură

Aceasta poate fi una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții tale, așa că învață să profiți de ea așa cum trebuie. Ai grijă de inima ta, bucură-ți sufletul și distrează-te așa cum nu ai mai făcut-o până acum. Trăiește cu adevărat, experimentează, explorează.

foto main ma_i_vi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.