Setari Cookie-uri

Patrizia Paglieri, replici acide la adresa familiei Natanticu. ”Mă așteptam să avem colegi cu moralitate”

Asia Express se apropie de final, iar competiția este mai strânsă ca niciodată. Concurenții sunt mai motivați ca niciodată să vină acasă cu marele premiu, așa că strategiile au început să fie mai prezente ca niciodată. Una dintre echipele care până acum părea pașnică a scos la înaintare arsenalul, iar asta i-a deranjat pe adversari.

Patrizia Paglieri, deranjată de atitudinea familiei Natanticu

Patrizia Paglieri și fiul ei, Franci au încheiat prima etapă din Georgia într-o notă negativă. Echipa a avut un parcurs dificil, presărat pe alocuri cu obstacole. Pe lângă misiunea primită de la Irina care nu a fost deloc una ușoară, Patrizia și fiul ei s-au confruntat pe parcurs cu strategiile colegilor. Mai exact, Cosmin și sotia lui, Eliza s-au folosit de una dintre stategiile lor pentru a încetini evoluția Patriziei. Familia Natanticu a ales să ascundă costumele pe care trebuiau să le găsească Franci și mama lui și au decis să nu spună nimic la careu.

Cine i-a dat de gol pe Cosmin și Eliza?

Irina nu a trecut cu vederea mișcarea echipei Natanticu și a ales să le atragă atenția, fără să dea nume însă. În cea de-a doua etapă din Georgia care a culminat cu imunitatea Adrianei și a Mariei, la careu, Patrizia nu s-a mai putut abține și le-a bătut obrazul adversarilor ei.

Citește și:

”Primul costum pe care l-am găsit, l-am acoperit cu niște haine în ladă. Al doilea costum, care s-a dovedit a fi al Patriziei, Lizi l-a luat și l-a aruncat mai în spate, dar o parte din el a căzut în spatele unei cutii. Noi nu am făcut-o din răutate.”, a spus Cosmin Natanticu în emisiune.

Celelalte echipe nu au fost deloc încantate de gesturile familiei Natanticu, mai ales după ce Patrizia și-a arătat dezgustul față de ei.

”Mă așteptam ca unii dintre colegii noștri să aibă mai multe moralitate. Acum mi-ar fi plăcut să joc o amuletă cu familia Natanticu și să piardă.”, a spus Patrizia.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.