Setari Cookie-uri

Francesco și Patrizia Paglieri au obținut a doua imunitate a etapei din Asia Express - Drumul Împăraților

Marți seară, Francesco și Patrizia Paglieri au obținut prima lor imunitate, în cea de-a șasea etapă a celui mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Împăraților. Misiunile grele și obstacolele, precum avalanșa din Munții Caucaz, nu i-au oprit spre a ajunge primii la steag și a câștiga cea mai mare miză a momentului. Cei doi au obținut un pașaport de trecere în etapa următoare a competiției, iar astfel, ei nu vor putea fi votați diseară, de la 20:30, în cursa pentru ultima șansă, difuzată pe Antena 1

comunicat de presa: Marți seară, telespectatorii au fost cu ochii pe misiunile grele şi obstacolele din cea de-a şasea etapă a celui mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență pe toate segmentele de public și a înregistrat un record de audiență la nivelul publicului comercial pentru acest sezon, atât la nivelul ratingului, cât şi al cotei de piaţă.

Marți seară, Francesco și Patrizia Paglieri au obținut prima lor imunitate, în cea de-a șasea etapă a celui mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Împăraților. Misiunile grele și obstacolele, precum avalanșa din Munții Caucaz, nu i-au oprit spre a ajunge primii la steag și a câștiga cea mai mare miză a momentului. Cei doi au obținut un pașaport de trecere în etapa următoare a competiției, iar astfel, ei nu vor putea fi votați diseară, de la 20:30, în cursa pentru ultima șansă, difuzată pe Antena 1.

Citește și:

A fost cursa vieții. Am alergat și nici nu am realizat că alergam, atât de fericită eram. A fost o zi halucinantă. Nu se compară nimic cu momentul când știi că tu, prin forțele tale, ai câștigat imunitatea în fața a cinci echipe. Nu pot să descriu sentimentul”, a spus Patrizia Paglieri. „A fost cel mai fericit moment de până acum din Asia Express!”, a adăugat Francesco.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.