Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din noiembrie deschid un nou portal energetic plin de magie de care putem profita cu totii

Noiembrie este o luna cu adevarat speciala deoarece aduce vibratia numarului 11, un numar maestru, cu o energie magica, divina, plina de spiritualitate. Noile cicluri generate de catre Univers vor deschide un nou portal conectandu-ne la dragoste, la compasiune, la adevar si la emotii. 

19 noiembrie: Luna Plina si Eclipsa de Luna in Taur

Luna Plina din noiembrie are loc in zodia Taur si actioneaza ca un val de magie ce ne permite sa eliberam din viata noastra tot ce nu ne mai serveste. Taurul este lumina creatiei materiale, semnul fix al ascultarii constiente si Arborele sacru al vietii.

Aceasta Luna Plina este si o eclipsa de luna partiala, activand poarta eclipselor de iarna. Taurul ne ofera sansa de a ne planta adanc in inimile noastre sentimente frumoase, de a ne alinia cu cea mai inalta diziune a divinului si sa restabilim linistea si pacea.

Reconstruim o noua relatie cu noi insine bazata pe iubire, incredere, intimitate si fericire. Nu putem avansa in viata daca in inimile noastre nu exista compasiune, recunostinta si liniste.

22 noiembrie: Soarele intra in Sagetator

Dupa o calatorie intensa in lumea incredibila a Scorpionului, Soarele trece in semnul aventuros si filosofic al Sagetatorului. Sagetatorul este semnul de foc cu spirit liber, fericit, intotdeauna optimist si cu chef de viata. Cand Soarele este in Sagetator, avem oportunitatea de a ne elibera de atasamentele vechi si de a incepe un nou drum. Nu mai stam legati de trecut si ne indreptam spre urmatorul capitol.

Citește și:

24 noiembrie: Mercur intra in Sagetator

Miscarile lui Mercur din acest an au fost controversate si intense. Spre final de noiembrie aceasta planeta intra in Sagetator chiar in perioada in care acesta este in centrul atentiei. Energia emisa in aceasta perioada ajuta la curatarea sufletului, la eliberarea finala, la rezolvarea dramelor, la depasirea traumelor. Scapam de vechile limitari ale mintii, in timp ce modul in care comunicam ne permite sa intelegem imaginea de ansamblu. Vestile frumoase vor fi la tot pasul.

foto main Mia Stendal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.