Setari Cookie-uri

Luna Noua in Scorpion de pe 4 noiembrie ajuta Universul sa deschida o fereastra intre trecut, prezent si viitor

Este ca si cum Universul deschide o noua fereastra intre lumea noastra si lumea nevazuta doar pentru un pic astfel incat sa putem auzi putin mai clar dorintele inimii noastre. 

Luna Noua in Scorpion: Este timpul sa ajungem direct in adancul sufletului nostru

Universul ne indeamna sa sapam adanc in sufletul nostru. S-ar putea ca pentru multi dintre noi sa nu fie ceva usor de facut, insa orice cautare a sufletului facuta acum poate duce la perspective care ne vor ajuta sa ne indreptam pe drumul cel bun.

Daca avem de facut schimbari pentru ca am luat decizii gresite, acesta este cel mai bun moment pentru a le face si a ne redresa. Avem ocazia sa ne aliniem cu scopul nostru superior, sa ne gasim pacea si sa ne dam seama care sunt visurile noastre si ce ne face cu adevarat fericiti.

Avand in vedere ca Luna Noua reprezinta inceputul unui nou ciclu lunar, energia primita in aceasta perioada este folosita in mod obisnuit pentru a incepe ceva nou - noi capitole, noi obiceiuri, noi proiecte, noi relatii. Putem da un restart in orice plan al vietii noastre.

Citește și:

Citeste si: Cele 3 zodii norocoase ale lunii noiembrie 2021. Esti curioasa daca te numeri printre ele?

Este ca si cum Universul deschide o noua fereastra intre lumea noastra si lumea nevazuta doar pentru un pic astfel incat sa putem auzi putin mai clar dorintele inimii noastre.

Este momentul sa incheiem capitolele trecutului care nu ne permit sa fim noi insine si sa ne bucuram de viata, sa punem in aplicare lectiile pe care le-am invatat, sa ne bucuram de momentul prezent si, in acelasi timp, sa cream intentii si sa ne concentram pe obiectivele si visurile noastre astfel incat sa mergem mai departe, catre viitor, pe un drum minunat.

foto main Mimma Key, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.