Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 15-21 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 15-21 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti sa te mai temi de schimbare

Nu iti fie frica de ce urmeaza. Ce este cel mai rau lucru care ar putea sa se intample? Dai gres? Asa si? Iti inveti lectia, cresti din aceasta experienta si mergi mai departe cu viata ta mai increzatoare si mai sigura pe tine.

Horoscop Fecioara

Trebuie sa renunti sa accepti sa faci tot la locul de munca

Invata sa fii selectiva, sa alegi sa faci doar ce trebuie sa faci. Nu te mai incarca singura doar pentru ca iti este teama sa refuzi, sa spui "Nu". A venit momentul sa muncesti productiv pentru ca doar asa se vor vedea rezultate.

Horoscop Balanta

Trebuie sa renunti sa te mai temi de viitor

Nu te speria de necunoscut. Nu iti fie teama de ce urmeaza sa se intample. Viitorul va fi unul minunat pentru tine - si asta deoarece tu il vei face sa fie asa. Ai incredere in tine si alege cu sufletul fiecare schimbare pe care o faci.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie sa renunti la negativitate

Indeparteaza-te de tot ce este negativ in viata ta. Este momentul sa faci putina ordine si sa te eliberezi de tot ce te tine in spate, nu iti permite sa vezi cat de frumoasa este viata ta si sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai si ce traiesti.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.