Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 15-21 noiembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 15-21 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Sagetator

Trebuie sa renunti sa ramai prinsa de trecut

Incerci sa salvezi ceva ce nu mai poate fi salvat. Inchide acel capitol dureros, pastreaza amintirile frumoase si mergi mai departe cu viata ta. Concentreaza-te asupra momentului prezent si asupra schimbarilor pe care le poti face pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

Horoscop Capricorn

Trebuie sa renunti sa mai incerci sa faci oamenii fericiti

Permite-le sa isi traiasca viata asa cum isi doresc fara sa mai incerci sa ii ajuti, sa ii faci fericiti. Fiecare este responsabil pentru alegerile pe care le face. Invata sa te concentrezi doar asupra ta - sa te pui pe primul loc si sa te faci fericita pe tine.

Horoscop Varsator

Trebuie sa renunti sa mai astepti sa vina cineva sa iti schimbe viata

Vrei sa faci o schimbare in viata ta? Acum este momentul. Universul iti permite sa preiei fraiele vietii tale si sa indraznesti sa iesi din zona de confort si sa schimbi directia destinului. Nu astepta sa vina altcineva sa te ajute. Fa ce simti ca este mai bine pentru tine.

Citește și:

Horoscop Pesti

Trebuie sa renunti la ideea ca ai nevoie de cineva pentru a fi completa

Tu nu esti incompleta. Nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericita. Nu ai nevoie de nimeni pentru a fi bine cu tine. Nu ai nevoie de nimeni pentru a trai asa cum iti doresti. Nu mai astepta pe nimeni. Bucura-te de viata ta pentru ca este minunata.

foto main Dzhulbee, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.