Setari Cookie-uri

Aproape 50% dintre oameni considera ca nu au niciun prieten adevarat, dezvaluie un nou studiu

Atunci cand te gandesti la prietenii tai consideri ca aveti realmente o conexiune sincera? Le-ai putea spune totul despre tine si v-ati sprijini in orice situatie?

Daca aceasta pandemie te-a facut sa-ti reconsideri prieteniile sau sa te simti mai singura ca niciodata, realitatea e ca nu esti un caz izolat, ba dimpotriva. Un nou studiu realizat de McCann Worldgroup si impartasit in exclusivitate cu Self.com evidentiaza cat de profunda a fost singuratatea resimtita in timpul pandemiei.

Scopul raportului Truth About Wellness a fost de a intelege semnificatia starii de bine in viata oamenilor din intreaga lume. Studiul a chestionat 48.600 de persoane din 26 de tari si, de asemenea, a creat o comunitate etnografica online de 1.000 de persoane pentru a pune oamenilor intrebari relevante.

Cat de autentice sunt prieteniile noastre? Cand vine vorba despre singuratate, studiul a constatat ca in 2021, 46% dintre respondentii din Statele Unite au declarat ca nu au prieteni adevarati. Din pacate, aceasta descoperire pare universala – exact acelasi procent de respondenti la nivel mondial au spus acelasi lucru. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

Citește și:

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.