Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 29 noiembrie - 5 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti la trecut

Invata sa te adaptezi schimbarilor; invata sa nu mai privesti in trecut, viata ta s-a schimbat foarte mult, asa ca tine pasul cu transformarea. Traieste pentru acum, bucura-te de momentul prezent si vei vedea cat de mult se vor schimba lucrurile.

Horoscop Fecioara

Trebuie sa renunti sa tii cu dintii de planurile tale

Uneori lucrurile nu se intampla asa cum ne dorim noi. De ce? Pentru ca Universul stie mai bine de ce avem nevoie in viata noastra. Ar fi cazul sa inveti sa renunti sa mai tii cu dintii de planurile tale si sa te adaptezi schimbarilor care apar in viata ta.

Horoscop Balanta

Trebuie sa renunti sa mai pui alti oameni pe primul loc

Este posibil sa fii dezamagita de cativa oameni foarte dragi sufletului tau. Insa aceasta ar trebui sa fie o lectie importanta pentru tine. Invata sa nu mai pui alti oameni pe primul loc si sa ai mai multa grija de tine.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie sa renunti la toate intrebarile fara raspuns

Tu singura iti faci rau. In loc sa te concentrezi pe lucrurile pe care le poti controla, esti foarte focusata pe incertitudini, pe gasit raspunsuri la intrebari dificile care nu iti fac bine. Da-ti seama ce conteaza cu adevarat in viata.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.