Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 29 noiembrie - 5 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 29 noiembrie - 5 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Sagetator

Trebuie sa renunti sa iti mai faci atat de multe griji cu privire la viitor

Esti atat de concentrata pe viitor si iti faci atat de multe griji cu privire la ce urmeaza sa se intampla incat uiti sa traiesti in prezent - acum se intampla viata ta, acum poti fi fericita. De ce te pierzi in detalii? Nimeni nu stie ce va fi maine.

Horoscop Capricorn

Trebuie sa renunti sa-ti mai fie teama sa fii singura

Nu te mai teme de singuratate deoarece acesta este un dar minunat de la Univers. Singuratatea iti permite sa iti pui in ordine gandurile si emotiile, sa te redescoperi, sa iti dai seama ce iti doresti de la prezent si de la viitor.

Horoscop Varsator

Trebuie sa renunti la negativitate

Atragi singura negativitatea in viata ta cu gandirea pe care o ai. Nu mai pune raul pe primul loc. In schimb, invata sa privesti partea plina a paharului, sa inveti sa fii recunoscatoare pentru lucrurile frumoase care ti se intampla si sa fii fericita atunci cand sufletul iti zambeste si este linistit.

Citește și:

Horoscop Pesti

Trebuie sa renunti sa te mai critici

Uneori criticile sunt bune - insa invata sa fii realista si foarte obiectiva. Ai incredere in tine, invata-ti lectiile si incearrca sa scapi de critici. Din contra, ar fi bine sa devii cel mai bun suporter al tau, sa te sustii, sa te incurajezi.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.