Setari Cookie-uri

Pe 4 decembrie avem ultima Lună Nouă a anului 2021. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Călătorind prin inima portalului eclipsei, Luna Nouă din decembrie are loc în zodia Săgetător și se întâmplă să fie în același timp cu o eclipsă de soare - moment magic în Univers ce activează înțelepciunea, creșterea interioară și expansiunea superioară. 

Horoscop Rac

A venit momentul să îți asculți intuiția. Nu trebuie să te mai lași condusă de ce spun oamenii din jurul tău, ci să alegi cu sufletul. Ieși de pe drumul pe care ești acum și începe o nouă călătorie. Îndrăznește să crezi în visurile tale.

Horoscop Leu

Învață să fii sinceră cu tine însăți. Să îți pui întrebările pe care trebuie să le pui și să îți răspunzi cu sufletul. Trebuie să îți dai seama ce vrei să faci cu viața ta, să înțelegi care este scopul tău și cum îți dorești să arate viitorul. În mâinile tale stă soarta vieții tale.

Horoscop Fecioară

Asumă-ți riscuri. A venit momentul să nu îți mai fie teamă de nimic. Să ieși din zona de confort și să alegi cu sufletul. Îndrăznește să faci ce îți place și vei vedea cât de frumoasă este viața, de fapt. Bucură-te de această călătorie.

Citește și:

Horoscop Balanță

Lasă în spate trecutul, nu te mai întoarce acolo unde sufletul ți-a fot rănit. A venit momentul să te vindeci cu adevărat, să închizi ușa dureroasă și să mergi mai departe cu viața ta, căutând bucurie în momentul prezent și sperând la un viitor minunat.

Horoscop Scorpion

Nu te teme de schimbările care urmează să se întâmple. Nu mai lupta cu morile de vânt. Lasă-te purtată de val, permite-i Universului să îți arate cât de frumos este planul pe care l-a pregătit pentru ține, a muncit la el foarte mult.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.