Setari Cookie-uri

Pe 4 decembrie avem ultima Lună Nouă a anului 2021. Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte

Călătorind prin inima portalului eclipsei, Luna Nouă din decembrie are loc în zodia Săgetător și se întâmplă să fie în același timp cu o eclipsă de soare - moment magic în Univers ce activează înțelepciunea, creșterea interioară și expansiunea superioară. 

Horoscop Săgetător

Îndrăznește să crezi în tine și să îți spui că meriți mai mult. Nu-ți mai fie teamă de ce vor spune oamenii din jurul tău, alege cu inima fără să te mai gândești la alții. Pune-te pe primul loc și alege fericirea pentru tine.

Horoscop Capricorn

Energia din această perioadă este una incredibilă, așa că profită de ea. Încearcă să îți faci un plan pentru următoarele zile, să acționezi conform acestuia și să te bucuri de rezultatele pe care le obții. Ai încredere în tine, ești acolo unde trebuie să fii.

Horoscop Vărsător

Acum este cel mai bun moment pentru a încerca să îți dai seama ce vrei cu adevărat de la viață. Care sunt planurile tale pentru următorul capitol? Ce vrei să schimbi? Ce lași în spate? Încotro vrei să mergi. Răspunde cu sufletul deschis și da-ți seama ce ai de făcut în următoarele zile.

Citește și:

Horoscop Pești

Concentrează-te pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Prioritizează-ți taskurile, muncă, relațiile, oamenii. Fă puțină ordine în viața ta și vei vedea că totul se va schimba. Lucrurile vor fi mult mai ușoare, iar tu mult mai liniștită.

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.