Setari Cookie-uri

Cea mai simpla reteta pentru lava cake

Sa fie cu multa ciocolata. Iata care este cea mai simpla reteta pentru lava cake. 

Aveti pofta de ceva dulce? Daca da, va recomand sa faceti cea mai simpla reteta de lava cake. Este super usor de pregatit, ai nevoie de cateva ingrediente si o poti pregati in tava pentru briose.

Daca v-am facut curioase, cititi mai departe pentru a gasi lista completa de ingrediente si, bineinteles, cum se prepara:

Lista completa ingrediente:

- 240 grame de ciocolata;
- 120 de grame de unt;
- 80 de grame de faina alba;
- 4 oua
- 90 grame de zahar;
- vanilie.

Cum se prepara:

Pasul1: facem crema de ciocolata la bain-marie: rupem ciocolata bucatele si o punem impreuna cu untul intr-un bol rezistent la caldura. Adaugam bolul peste o craticioara umpluta cu apa si punem pe aragaz, la foc mic. Amestecam din cand in cand si lasam pe foc pana cand ciocolata se topeste complet (trebuie sa fie calduta, nu fierbinte).

Pasul2: amestecam bine faina si zaharul.

Citește și:

Pasul3: luam bolul de la bain marie si incepem sa pregatim compozitia. Adaugam faina si zaharul peste aceasta si mixam bine (ar fi indicat sa folositi un mixer electric, va face munca mai usoara). Adaugam treptat si ouale (unul cate unul), apoi vanilia.

Pasul4: adaugam formele in tava de muffins si punem compozitia in acestea. Bagam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 9 minute.

foto main viennetta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.