Setari Cookie-uri

Cea mai așteptată piesă a anului e aici! Lidia Buble lansează Extrapolăm

Lidia Buble încheie anul cu una dintre cele mai așteptate piese ale momentului: „Extrapolăm", o baladă sensibilă ce completează tabloul de toamnă cu sound-ul său melancolic.

comunicat de presa: Pentru că lipsa persoanei iubite oprește timpul în loc, Lidia cântă despre o poveste de dragoste la care mulți dintre noi visăm.

E despre vindecări. Despre răni pe care uităm să le închidem. Despre iertare și multe amintiri. Despre doruri și suflete ce se repară... Doar cu timpul. E piesa ce deschide primul meu album ce va fi lansat în primăvară", declară Lidia.

Compusă de către Alexandru Pelin alături de Costin Bodea și Vlad Lucan, „Extrapolăm” este ca un jurământ etern încheiat între două suflete pereche. Piesa este însoțită de un videoclip cinematografic ce surprinde magia și puterea iubirii de a depăși orice barieră și prezintă o lume văzută în nuanțe de roșu intens, totul în pași de dans contemporan.

Citește și:

Cu o comunitate de aproape 1,5 milioane de fani care o urmărește pe Instagram și îi ascultă muzica, Lidia Buble a cucerit publicul cu numeroase hituri lansate de-a lungul carierei sale. La sfârșitul anului trecut, Lidia Buble și Vunk au făcut echipă pentru „Vino, du-te”, un hit de succes care și-a făcut loc în playlisturile radio chiar înainte de lansare. Luna martie a adus cel mai pasional single al anului: „INTENS", o piesă despre acea dorință arzătoare pe care o simte o femeie când iubește. Toamna aceasta, Lidia a putut fi urmărită în cadrul Asia Express, unde a format alături de sora sa, Estera, una dintre cele mai puternice echipe din competiție.

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.