Setari Cookie-uri

Nu te mai plange de cum e viata. Tu doar traieste-o si bucura-te de fiecare clipa in care sufletul iti zambeste

Cand viata trebuie sa fie intr-un anumit fel pentru a fi suficient de buna pentru noi, ne privam de atat de multe oportunitati reale si prezente disponibile. 

Atunci cand renuntam sa ne mai gandim la cum ar trebui sa fie viata, ne eliberam mintea pentru a face fata schimbarilor neasteptate, provocarilor si haosului vietii in cel mai eficient mod posibil. Cream spatiu pentrru acceptare, invatare si crestere. Invatam din greselile noastre si ale celorlalti. Vedem lumea din mai multe puncte de vedere. Si treptat ne permitem sa pasim inainte cu mai multa liniste sufleteasca.

Iata cateva lucruri pe care sa ti le amintesti atunci cand te plangi de viata pe care o traiesti:

1. Adesea nici nu dam importanta lucrurilor care merita cel mai mult atentia si recunostinta noastra. Cat de des te opresti pentru a iti aprecia viata asa cum este? Priveste in jur chiar acum si invata sa fii recunoscatoare... pentru sanatatea ta, familia ta, confortul tau, casa ta. Nimic nu tine la nesfarsit.

2. Unele dintre cele mai puternice momente din viata se intampla cand gasesti curajul sa renunti la ceea ce nu poate fi schimbat. Pentru ca atunci cand nu mai esti capabil sa schimbi o situatie esti provocat sa te schimbi - sa cresti dincolo de ce nu poate fi schimbat. Si asta schimba totul. Te transforma, te elibereaza, te invata.

Citește și:

3. Sa mergi mai departe cu viata ta nu inseamna sa uiti, inseamna sa iti amintesti fara nicio teama. Este un pas inainte pe care il faci cu o minte prezenta si o lectie invatata. Aminteste-ti acum: tu nu esti legata de zilele tale proaste, de greselile facute, de trecutul tau, de cicatricile tale. Tu esti tu. Tu esti libera.

4. Iarta-te pentru toate deciziile gresite pe care le-ai luat, pentru momentele in care nu ai reusit sa intelegi ce ai de facut, pentru alegerile care i-au ranit pe altii si te-au ranit si pe tine. Iarta-te si mergi mai departe. Toate acestea sunt lectii vitale. Si ceea ce conteaza cecl mai mult acum este dorinta ta de a creste, de a invata, de a te transforma.

5. Viata inseamna schimbare. Viata este schimbare. Trebuie sa accepti faptul ca lucrurile nu vor mai fi niciodata la fel cum erau inainte si ca acest final este, de fapt, un nou inceput.

Citește și:

foto main: luboffke, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.