Setari Cookie-uri

5 Exerciții pentru a atrage energia pozitivă în viața ta și pentru a te face fericită în fiecare zi 

Dacă vrei să fii optimistă, atunci trebuie să îți hrănești creierul cu pozitivitate. Învață să practici recunoștința, să îți numeri binecuvântările, să vezi partea plină a paharului. 

Știi ce se întâmplă atunci când lași un gând negativ să rămână în mintea ta? Acesta reușește să îți șteargă toate gândurile pozitive, făcându-te în scurt timp să te simți abătută, stresată, anxioasă și chiar deprimată.

Tu singură poți face schimbarea de la o stare pesimistă la una optimistă. Tu singură poți alege cum vrei să fii cu aceste exerciții care te ajută să elimini gândurile negative, să atragi energia pozitivă și să te faci fericită.

1. Încearcă să îți creezi câteva afirmații pozitive pe care să ți le spui

Așa cum gândești în inima ta, așa va fi ziua ta. Dacă simți că ai un moment dificil sau că nu reușești să faci ce ai de făcut, atunci ziua ta se va schimba radical și te vei confrunta cu probleme și nu vei reuși să faci nimic.

Citește și:

Totuși, dacă îți spui lucruri precum "Sunt iubită", "Sunt suficient de pregătită pentru a face față acestui obstacol", "Cred în mine, sunt puternică", "Voi avea o zi minunată pentru că merit să fiu fericită" - atunci vei manifesta aceste lucruri.

2. Încarcă-ți creierul cu gânduri pozitive

Dacă vrei să fii optimistă, atunci trebuie să îți hrănești creierul cu pozitivitate. Învață să practici recunoștința, să îți numeri binecuvântările, să vezi partea plină a paharului.

Un exercițiu foarte eficient: dimineața, imediat ce te trezești, numește 3 lucruri pentru care ești recunoscătoare.

3. Crede în tine cu tot sufletul tău

Unul dintre cele mai bune moduri de a atrage energia pozitivă în viața ta este să începi să crezi în tine. Îți stabilești visuri și obiective, însă crezi că poți atinge aceste obiective? Crezi cu adevărat în tine? Ai încredere că vei ajunge acolo unde îți dorești să ajungi? Este momentul să crezi în tine cu fiecare celulă a corpului tău. Este momentul să fii fanul tău numărul 1.

Citește și:

4. Nu mai căuta scuze

Renunță să mai cauți scuze pentru tot ce nu poți face și începe să cauți soluții adevărate. În loc să rămâi într-o situație dificilă și să îți spui că nu poți merge mai departe, că nu știi ce ai de făcut și te concentrezi doar pe problemă, încearcă să îți spui că ești puternică, să te ridici de la pământ și să faci un pas micuț. Caută variante pentru a depăși situația în care te afli. Schimbă-ți atitudinea și vei vedea cum lucruri uimitoare încep să ți se întâmple.

5. Depășește experiențele dureroase din trecut

Nu te mai întoarce în trecut, nu te mai lega de ce ți s-a întâmplat. Lucrurile neplăcute te pot împiedică să găsești motive pentru care să fii fericită în momentul prezent (singurul care există și care contează). Dacă rămâi concentrată asupra lucrurilor din trecut vei rămâne prizoniera amintirilor și nu vei reuși să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Citește și:

foto main Matiushenko Yelyzaveta, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.