Setari Cookie-uri

Cum iti dai seama daca te iubeste cu adevarat? Incearca sa fii atenta la aceste semne

Barbatilor le este dificil sa isi exprime iubirea. De aceea psihologii ne sfatuiesc ca, in loc sa asteptam acel "Te iubesc", sa fim atente la cateva semne importante. 

Barbatii si femeile isi manifesta dragostea si afectiunea in moduri complet diferite. Daca nu iti poti da seama daca te iubeste cu adevarat, incearca sa fii atenta la aceste semne care il dau de gol.

1. Te asculta cand vorbesti cu el

In general, femeile asculta mult mai bine decat barbatii. Lucrul curios este ca barbatii se vor concentra intotdeauna cu atentie asupra acelor situatii care sunt de interes pentru ei. Asadar, daca partenerul de cuplu nu doar ca te asculta, ci iti si acorda atentie si se angajeaza in dialogul pe care il aveti - abilitate numita "ascultare activa" - poti sta linistita, este clar ca te iubeste.

2. Nu ii este teama sa faca compromisuri pentru tine

A face compromisuri/sacrificii este mult mai usor atunci cand acestea sunt facute pentru persoana pe care o iubesti. Barbatii fac destul de rar sacrificii - de aceea, daca partenerul de cuplu vrea sa faca asta pentru tine, clar te iubeste.

Citește și:

Potrivit psihologilor, barbatii aleg sa faca compromisuri sau sacrificii pentru ca aceasta este modalitatea lor de a isi demonstra dragostea pentru partenera de viata. Aproape intotdeauna isi vor pune sufletul pereche pe primul loc - chiar daca asta inseamna sa isi schimbe planurile sau sa iasa foarte mult din zona de confort.

3. Renunta la masti si isi arata vulnerabilitatea

Acesta este un semn extrem de important. Un barbat intotdeauna incearca sa fie puternic in fata unei femei (pentru multi barbati, vulnerabilitatea este o slabiciune si mereu incearca sa o ascunda).

Insa, atunci cand este indragostit cu adevarat, un barbat se simte mult mai confortabil sa fie el insusi si sa actioneze vulnerabil.

4. Este intotdedauna mandru de tine... si nu ii este teama sa arate acest lucru lumii intregi

Atunci cand iubeste cu adevarat, un barbat nu se sfieste sa spuna cat de mandru este de tine. Ii place sa se afiseze cu tine, sa te tina de mana, sa se laude in fata tuturor ca esti partenera lui de viata si sa iti felicite toate reusitele si victoriile.

Citește și:

foto main Anastasiia Kryzhanska, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.