Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la teama de singurătate

Să nu îți fie niciodată frică de singurătate - este cel mai frumos cadou oferit de la Univers. Profită de aceste momente și învață să fii bine cu tine; să îți asculți inima, să îți pui în ordine gândurile și ideile și să te regăsești cu adevărat.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Știu că doare, dar dacă nu o accepți astfel încât sufletul tău să poată merge mai departe, nu vei depăși niciodată această etapă și vei rămâne prinsă într-un uragan de stări și emoții negative. Renunță la durere și continuă-ți drumul în viață.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la oamenii toxici din jurul tău

În această perioadă nu ai nevoie să fii înconjurată de oameni toxici; îndrăznește să le spui direct care este impactul pe care îl au aceștia în viața ta și să te îndepărtezi de ei o dată pentru totdeauna.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți să le mai permiți altor oameni să îți controleze viața

În această săptămână învață să iei deciziile de una singură; să îți asculți sufletul și să înțelegi de ce are nevoie pentru a fi fericit. Să înveți să te bazezi pe intuiție și doar atât. Nu trăi după cum îți dictează alți oameni.

foto main Olga Bylkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.