Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 decembrie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la amintirile vechi

Învață să te bucuri de ce îți oferă Universul acum. Nu te mai întoarce în trecut, îți faci singură rău. Închide acest capitol o dată pentru totdeauna și mergi mai departe cu viața ta. Totul se întâmplă ACUM, în momentul prezent.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la oamenii care te-au rănit

Acești oameni nu merită să fie în preajma ta dacă au ales să îți facă rău și să se joace cu sentimentele tale. Învață să ai mai multă grijă de tine și de inima ta, alege să fii egoistă și să te îndepărtezi de tot ce este toxic.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să te mai lași influențată de alte persoane

Citește și:

Nu permite nimănui să îți spună cum și de ce să îți trăiești viața; nu permite nimănui să te ghideze sau să ia decizii în locul tău. Este momentul să spui "Stop" și să nu te mai lași influențată de alte persoane.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la gălăgia din jurul tău

Încearcă să pui liniștea sufletului pe primul loc în această perioadă; încearcă să fii puțin egoistă și să ai grijă de tine. Încearcă să dai volumul mai încet zgomotului din viața ta. Încearcă să fii tu cu tine însăți.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la grijile pentru viitor

Nu îți mai face griji pentru ziua de mâine; viitorul este incert. Încearcă, în schimb, să te concentrezi asupra momentului prezent pentru că este singurul care există cu adevărat. Trăiește pentru azi, pentru acum.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la ideea că trebuie să controlezi totul în viață

Ai încredere în tine, lasă-te condusă de visuri și continuă-ți drumul fără să te gândeșți prea mult la tot ce înseamnă schimbare. Vei învăța atât de multe și vei deveni o versiune mai bună a ta. Curaj, totul va fi bine.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la invidie

Nu vei ajunge nicăieri dacă vei privi în stânga și în dreapta, încercând să îți dai seama cum își trăiesc alți oameni viața. Acesta este drumul tău și doar atât - mergi pe el așa cum îți dorești, fără să îți pese de ce ar spune sau ar face alții.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți să te mai întorci în trecut

Citește și:

Nu mai face asta, viața ta este acum, chiar în acest moment - depinde doar de tine cum alegi să o trăiești. Vrei să fii fericită, vrei să zâmbești, vrei să îți vezi inima bucurându-se? Puterea de a schimba ceva este chiar la tine.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.