Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 27 decembrie - 2 ianuarie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 27 decembrie - 2 ianuarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti la distrageri

Distragerile sunt mai tentante si mai daunatoare decat credem noi. Nu le permite sa te tina inapoi. Controleaza-le inainte ca ele sa te controleze pe tine.

Horoscop Taur

Trebuie sa renunti la trecut

Viata ta este acum, nu te mai intoarce in trecut. Priveste partea plina a paharului, traieste in prezent. Alege mereu sa fii cu zambetul pe buze. De ce? Pentru ca se poate.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti la vechile obiceiuri

Esti pregatita pentru un nou capitol al vietii tale. Fa modificarile necesare, insa nu te grabi deloc. Pas cu pas. Renuntarea la vechile obiceiuri si construirea unora noi poate fi dificila, de aceea trebuie facuta treptat.

Citește și:

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti la barfa

Renunta la toate lucrurile negative care iti fac rau. Renunta la resentimente, renunta la oamenii dificili, renunta la stres si anxietate. Si, cel mai important, renunta la barfa pentru ca nu iti aduce nimic pozitiv.

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti la resentimente

Este momentul sa scapi de toata furia care a crescut in sufletul tau. Inainte de a te pierde in manie, durere si invidie, gandeste-te la cat de pretios si de neinlocuit este timpul tau. Nu-l irosi!

Horoscop Fecioara

Trebuie sa renunti la frica de nou

Incepi un nou capitol interesant si tu te temi de ce urmeaza? Universul are pregatit un plan cu adevarat special pentru tine, lasa-l sa iti arate cat de multe lucruri frumoase meriti.

Horoscop Balanta

Trebuie sa renunti sa mai ai grija de alti oameni inainte de a avea grija de tine

In aceasta saptamana este posibil sa ai parte de o dezamagire dureroasa care vine deghizata intr-o lectie de viata importanta pe care nu o vei uita niciodata: trebuie sa te pui clipa de clipa pe primul loc.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Trebuie sa renunti la trecut

Incepe un nou capitol al vietii tale, pregateste-te emotional pentru el si intampina-l cu zambetul pe buze si cu bratele larg deschise. Universul abia asteapta sa iti arate ce planuri minunate are pentru urmatoarea perioada.

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.