Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din ianuarie ne transforma sufletele. Incepem un nou capitol al vietii noastre

Astrologie 2022: Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din ianuarie 2022:

17 Ianuarie 2022: Luna Plina in Rac

Prima Luna Plina din anul 2022 va straluci puternic pe cer pe 17 ianuarie, luminand o noua cale de echilibrare intre corp, emotii si minte. Cunoscuta si sub denumirea de "Luna Lupului", aceasta luna reprezinta o lupta intrre lumina si intuneric, din care lumina iese castigatoare. Universul ne spune sa ne asteptam la o schimbare emotionala care va duce la o perioada de auto-reflectie profunda si ingrijire a sufletului.

20 Ianuarie 2022: Soarele intra in zodia Varsator

Soarele se muta din Capricornul condus de ambitie in visatorul si fericitul Varsatorr. Este momentul sa ne recunoastem obiceiurile autodistructive si sa ne eliberam de ele astfel incat sa fim pregatiti pentru ce urmeaza sa se intample in viata noastra. Nu trebuie sa ne fie teama sa iesim din zona de confort si sa cautam modalitati noi de a fi fericiti in prezent.

Citește și:

24 Ianuarie 2022: Marte intra in Capricorn

Marte, planeta rosie, conducatoarea corpului fizic, a puterii, a actiunii, a fortei si a vointei, se muta in Capricorn, o zodie in care prospera intens. In aceasta perioada ar fi bine sa stabilim modalitati practice de a ne atinge obiectivele astfel incat sa ajungem sa ne bucuram de succes.

Capricornul ne ajuta mult sa gandim limped, in timp ce Marte este de partea noastra in ceea ce priveste actiunea si transformarea dorintelor in manifestari fizice.

26 Ianuarie 2022: Mercur retrograd intra din nou in Capricorn

In timp ce este retrograd, Mercur intra din nou in zodia Capricorn, repornind sistemul nostru de operare interior pentru a ne pregati sa ne atingem visurile. Este momentul ideal pentru a face un pas in fata in ceea ce priveste obiectivle noastre. Succesul este al nostru daca muncim pentru el.

Citește și:

29 Ianuarie 2022: Venus capata o turnura directa in Capricorn

Dupa o perioada retrograda plina de evenimente care a provocat o schimbare semnificativa pe plan profesional, in relatii, stima de sine si valori, Venus capata o turnura directa in Capricorn. Energia acestei planete guverneaza anul 2022, asa ca inceperea anului 2022 retrograd inseamna o schimbare monumentala a planurilor inimii.

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.