Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 3-9 ianuarie ca să atragi fericirea 

Horoscop săptămânal pentru perioada 3-9 ianuarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la teamă

A început un nou an. Ești pregătită pentru el? Universul îți spune să ieși din zona de confort pentru că acolo este viața adevărată. Să nu te temi de nimic. Luptă pentru ceea ce îți dorești și nu renunța până când nu îți vezi visurile împlinite.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la planurile îndepărtate

Toate acele planuri pe care ți le faci acum te țin trează și îți agită sufletul. Nu îți mai face atâtea griji, în schimb concentrează-te pe momentul prezent; învață să îți trăiești viața.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la emoțiile negative

Citește și:

Începi un nou capitol. Încearcă să îți liniștești sufletul, să te eliberezi de anxietate, de grijile existente, de problemele care încă nu au rezolvare. Ai răbdare, permite-i Universului să își joace cartea și să îți arate cât de special va fi acest an.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la reguli

Nu te duce acolo unde calea te poate duce, du-te în schimb acolo unde nu este nici o potecă și lasă o urmă. Este momentul să îndrăznești să faci ceva diferit; este momentul să lupți pentru ce îți dorești.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la dorința de a te întoarce în trecut

Nu trăi din amintiri, inima ta merită mai mult. Merită mult mai mult. Merită să se bucure de prezent, să iubească viața de acum, să aprecieze lucrurile mărunte și să învețe să fie recunoscătoare pentru tot ce ai trăit.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți să mai crezi că toată lumea este ca tine

Foarte mulți oameni te vor dezamăgi. De aceea trebuie să înveți să nu mai ai atât de multe așteptări de la ei pentru că, în caz contrar, vei trăi întreaga viață cu un gust amar cu privire la relațiile din viața ta. Permite-le tuturor să fie așa cum își doresc, iar tu trăiește așa cum vrei tu să trăiești.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la dorința de a controla oamenii

Nu, nu poți controla oamenii. Și nici nu îi poți schimba. Ce poți face în schimb pentru a avea o relație frumoasă cu ei este să îi accepți așa cum sunt, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și mai puțin frumoase și să îi iubești necondiționat.

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.