Setari Cookie-uri

11 Ianuarie (11.01) deschide portalul magic 111 pentru a ne îndepărta definitiv de rău. Acum ne vindecăm cu adevărat

Universul nu cunoaște limite când vine vorba de vindecarea sufletelor rănite. Portalul magic 111 se deschide în ziua de 11 ianuarie pentru a ne ajuta să ne rupem de trecut, să ne îndepărtăm de tot ce este rău și să începem o nouă viață. Acum învățăm să trăim cu adevărat.

Horoscop Rac

Mă eliberez toate fricile şi îndoielile. Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi sunt în siguranță.

Horoscop Leu

Sunt acolo unde trebuie să fiu. Nu las pe nimeni și nimic să mă țină în spate. Îmi continui drumul și mă bucur de această călătorie specială. Iubesc persoana care devin,

Horoscop Fecioară

Cred în abilitatea pe care o am de a îmi crea calea. Cred în energia incredibilă din sufletul. Cred în visurile pe care inima mea și le imaginează. Viața mea este minunată și mă bucur să fac parte din ea.

Horoscop Balanță

Mă aflu în procesul schimbării pozitive. Mă dezvolt în moduri care mă împlinesc. Numai ce e bun poate veni către mine. Acum exprim sănătatea, fericirea, prosperitatea şi pacea minții.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Viața mă susține. Viața m-a creat pentru a fi împlinită. Am încredere în viață, iar viața mi-e aproape la fiecare cotitură. Sunt în siguranță.

Horoscop Săgetător

Îmi înfrunt toate fricile și merg mai departe. Nimic nu mă poate ține în spate. Nimic nu mă poate ține departe de visurile mele. Nu mă dau bătută, ci mai fac un pas în față.

Horoscop Capricorn

Mă privesc pe mine însămi cu ochi blânzi. Mă iert pentru greșelile făcute, învăț din trecut și merg mai departe. Renunț la toate gândurile negative pentru că știu că merit tot ce este mai bun. Învăț să mă iubesc cu adevărat.

Horoscop Vărsător

Cred în mine și acționez cu mult curaj. Am încredere că procesul vieții îmi va aduce cel mai mult bine. Caut fericire, claritate și cunoaștere.

Citește și:

Horoscop Pești

Îmi hrănesc mintea cu pozitivitate și cuvinte care mă inspiră. Astăzi fac tot posibilul să mai fac un pas în față. Lupt cu toată inima pentru ce îmi doresc și nu renunț până când nu voi ajunge acolo unde vreau să fiu.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.