Setari Cookie-uri

Din 20 ianuarie Soarele intră în zodia Vărsător. Urmează o perioadă creativă, magică, încărcată de energie puternică

Ești curioasă să descoperi ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă?

Horoscop Săgetător

Ieși din zona de confort

În această perioadă îți dai seama că vechile moduri de a face lucrurile să nu mai funcționeze pentru tine; este posibil să ai de furcă cu evenimente neașteptate, ușor tulburătoare. De aceea trebie să te pregătești și să ieși din zona de confort, să te adaptezi la ce este nou și diferit.

Horoscop Capricorn

Ascultă cu inima

Este momentul să nu te mai lași influențată de ce spun oamenii din jurul tău și să te lași condusă de inima. Învață să faci ce simți că este mai bine pentru tine fără să îți mai pese de ce spun ceilalți. Trăiește viața pe care tu vrei să o trăiești.

Horoscop Vărsător

Bucură-te de această perioadă

La mulți ani, draga mea născută în zodia Vărsător. Este luna ta, bucură-te din tot sufletul de ea. Universul are surprize frumoase și speciale pentru tine pe care ți le arată treptat, pe parcursul acestei perioade frumoase. Fericirea te va însoți la fiecare pas.

Citește și:

Horoscop Pești

Nu te da bătută

Este posibil ca în această perioadă să simți că te afli într-o luptă nesfârșită cu tine însăți. Universul poate zdruncina toate convingerile tale anterioare și te va lăsa să îți pui întrebări serioase la nivel mai profund. Acesta este un moment pentru auto-reflecție intensă. Ai grijă de sufletul tău.

foto main paw, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.