Setari Cookie-uri

Din 20 ianuarie Soarele intră în zodia Vărsător. Urmează o perioadă creativă, magică, încărcată de energie puternică

Ești curioasă să descoperi ce ți-au pregătit astrele pentru următoarea perioadă?

Pe 20 ianuarie Soarele iese din puternicul și încăpățânatul Capricorn și intră într-o zodie plină de sensibilitate, de iubire, de energie pozitivă, de creativitate și de originalitate, și anume zodia Vărsător. Acesta este cel mai bun moment al anului pentru a arunca o privire mai profundă asupra semnului unic al Vărsătorului pentru a vedea ce putem învăța de la acest semn și cum ne putem schimba viața.

Universul ne spune să ne pregătim spiritual deoarece reușim să intrăm în conexiune cu noi înșine. Vom observa o creștere mai mare a abilităților noastre creative, intelectuale și de rezolvare a problemelor - în special ale celor de natură umanitară.

În perioada 20 ianuarie - 19 februarie 2022, Soarele trece fericit prin semnul Vărsător, marcând astfel un nou început. Avem la dispoziție aproape o lună întreagă pentru a ne bucura de această energie și de a ne da seama cum ne putem îmbunătăți viața.

Citește și:

Soarele în Vărsător. Ce presupune această schimbare?

Sezonul Vărsătorului este o perioadă specială de individualitate și creativitate. În timp ce simbolul acestui semn zodiacal - purtătorul de apă - provoacă adesea confuzie, Vărsătorul este de fapt un semn de aer, ceea ce înseamnă că intelectul, gândirea și conștiința sunt unele dintre principalele puncte de focalizare ale ființei acestui semn. Energia Vărsătorului este cunoscută ca fiind transformatoare și progresivă, schimbându-ne în bine planurile de viitor.

Soarele in Varsator

foto main Daniel Eskridge, Shutterstock

Soarele în Vărsător: Sfatul Univerului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă

Horoscop Berbec

Pregătește-te de schimbări importante

Urmează o perioadă importantă pentru tine în ceea ce privește planul profesional; schimbările sunt la ordinea zilei, iar tu trebuie să te adaptezi cât mai repede cu putință. Nu rămâne prinsă în detalii, acceptă tot ce se întâmplă și lasă-te purtată de val.

Citește și:

Horoscop Taur

Bucură-te de viața pe care o trăiești acum

În această perioadă Universul îți oferă posibilitatea să faci pace cu trecutul. Acum este momentul să te relaxezi și să te bucuri de surprize speciale. Trăiește-ți viața așa cum îți dorești și învață să te faci fericită.

Horoscop Gemeni

Nu îți grăbi călătoria prin viață

În această perioadă ești foarte focusată pe schimbări importante; totuși, este posibil să te grăbești mult prea mult și să începi să nu te mai bucuri de călătorie, căutând cu disperare metode de a ajunge cât mai repede la destinația finală. Încetinește și dă-ți seama ce contează cu adevărat.

Horoscop Rac

Pregătește-te pentru schimbări

Aceste momente te pregătesc pentru un nou capitol al vieții tale. Profită de ele pentru că te ajută să înveți lucruri noi, să te dezvolți și să îți dai seama ce contează cu adevărat pentru tine astfel încât să fii pregătită să faci schimbările potrivite atunci când va fi cazul.

Citește și:

Horoscop Leu

Acceptă ce ți se întâmplă

Următoarea perioadă te propulsează către ceva uriaș: te eliberezi de toate lucrurile care te-au ținut în spate până acum și începi un nou capitol. Fie că este vorba despre aspectele relațiilor tale, fie despre faptul că ești blocată într-o rutină în carieră, sezonul Vărsătorului aduce clarificări intense care te pot ajuta să te îndrepți în direcția corectă.

Horoscop Fecioară

Bucură-te de momentul prezent

În această perioadă îți dai seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat și pe ce trebuie să te concentrezi. Înțelegi cât de important este prezentul și începi să îl trăiești fără să îți mai faci griji cu privire la viitor și fără să te mai gândești la tot ce s-a întâmplat în trecut.

Citește și:

Horoscop Balanță

Fă un pas în spate și permite-i Universului să îți arate calea

Ești într-o perioadă ușor agitată, în care nu mai știi ce ai de făcut. Nu mai vezi luminița de la capătul tunelului și te pierzi în atât de multe detalii încât nici măcar nu îți mai dai seama care este drumul pe care trebuie să mergi. Fă un pas în spate și renunță la tot ce nu poți controla. Permite-i Universului să îți arate calea.

Horoscop Scorpion

Pune-te pe primul loc

În sezonul Vărsătorului te pregătești să faci câteva schimbări în viața ta; este momentul să fii puțin mai egoistă, să ai mai multă grijă de tine și să te pui pe primul loc. Nu poți oferi iubire dacă inima ta este complet secată de orice sentiment frumos.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.