Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei în februarie 2022 pentru toate zodiile. Intrăm în luna iubirii și învățăm ce înseamnă dragostea adevărată

Iată ce ne-au rezervat astrele pentru luna februarie în funcție de zodia în care ne-am născut:

Horoscop Fecioară Dragoste februarie 2022

Vindeci răni din trecut

Luna februarie vine cu vindecare, cu multă liniște și cu lecții importante despre arta răbdării. Acum ai ocazia să închizi ușa trecutului și să îi permiți Universului să îți arate drumul destinat ție. În cazul în care ești singură, dă-ți voie să iubești din nou. Ia-o treptat, nu grăbi lucrurile. Permite-ți să mergi cu viteza pe care inima ta vrea să o ai.

Horoscop Balanță Dragoste februarie 2022

Alegi cu sufletul

Dacă ai de luat decizii sau de făcut schimbări importante în ceea ce privește viața sentimentală, Universul te sfătuiește să nu te grăbești absolut deloc. Ai răbdare, analizează cu mare atenție fiecare detaliu, fiecare întâmplare, fiecare sentiment pe care îl ai și dă-ți seama ce trebuie să faci. Nu asculta de sfaturile oamenilor din jurul tău, ci lasă-te condusă de intuiție.

Citește și:

Horoscop Balanță Dragoste februarie 2022

foto Peach ShutterStock, Shutterstock

Horoscop Scorpion Dragoste februarie 2022

Nu lua decizii importante pe plan sentimental

În această lună este posibil să fii foarte ușor de influențat; de aceea astrele te sfătuiesc să încerci să faci un pas în spate și să analizezi viața pe care o trăiești. Încearcă să îți amâni deciziile cu privire la relația sentimentală deoarece îți este greu să gândești limpede și să îți dai seama dacă faci alegerile corecte. Nu te grăbi deoarece este posibil să regreți profund.

Horoscop Săgetător Dragoste februarie 2022

Luna februarie este una magică pentru tine

Ești pregătită pentru un februarie de poveste? Astrele sunt de partea ta și vor să trăiești una dintre cele mai frumoase momente luni ale acestui an. Pe plan sentimental lucrurile se întâmplă cu viteza luminii; fiecare moment este unul special, interesant, plin de surprize frumoase. Nu ții cont de sfaturile oamenilor din jurul tău, ci doar trăiești din tot sufletul această poveste minunată.

Citește și:

Horoscop Capricorn Dragoste februarie 2022

Bucură-te de o lună frumoasă și specială

Luna februarie aduce în viața ta zâmbete, bucurie, aventură. Dacă ești deja într-o relație, faci tot posibilul să găsești modalități interesante de a păstra vie pasiunea dintre tine și partenerul de cuplu. În cazul în care ești singură, trebuie să fii atentă la oamenii noi care apar în viața ta pentru că este posibil să găsești pe cineva cu adevărat special.

Horoscop Vărsător Dragoste februarie 2022

Nu te grăbi cu schimbările

Universul te-ar putea ajuta să îți împingi relația într-o direcție cu adevărat interesantă. Adevăruri inevitabile sunt dezvăluite în apropiere de jumătatea lunii; încearcă să fii atentă la detalii și să îți asculți inima. Ești sigură de schimbările pe care vrei să le faci? Ești sigură că așa vrei să fie viața ta?

Citește și:

Horoscop Pești Dragoste februarie 2022

Eliberează-ți sufletul de durere

În luna februarie înveți să îți vindeci inima. Universul este de partea ta și te ajută să te eliberezi de toată energia negativă, de gândurile dureroase, de tristețe și, cel mai important, de trecut. Alegi să închizi capitolul definitiv și să mergi mai departe pentru că știi că te așteaptă ceva cu adevărat special. Ai încredere în destinul scris de către astre.

foto main AS.Makarova, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.