Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în prima săptămână din februarie.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să fiu sinceră cu mine și să fac un pas în spate pentru a îmi da seama de ce am nevoie în viață pentru a fi fericită. Este momentul să nu mai trăiesc viața după cum îmi dictează alți oameni, ci să mă las condusă de ce îmi dictează sufletul.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept schimbarea. Viața este un flux continuu de întâmplări, de schimbări, de alegeri. Merg mai departe, îmi învăț lecțiile și aleg să mă bucur de călătorie cu toată ființa mea.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Singura persoană pe care aș vrea să o depășesc astăzi este persoana care am fost ieri. Aleg să nu mă mai intereseze ce fac alți oameni. Acum am șansa să îmi demonstrez cât de puternică sunt.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Este timpul să nu îmi mai doresc să trăiesc viața altor persoane. Este momentul să caut în sufletul meu cine sunt și să îmi dau seama de ce am nevoie de la viață. Este momentul să fiu fericită cu adevărat.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere că totul va fi bine. Știu ce vreau și fac pași mărunți pentru a îmi împlini visurile. Mă las inspirată de Univers.

foto main Jorm S, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.