Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în prima săptămână din februarie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt liberă. În sufletul meu este liniște supremă. Pacea și armonia interioară se întâmplă în momentul în care aleg să nu permit unei alte persoane sau evenimente să îmi controleze gândurile și emoțiile.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi păstrez calmul și cultiv răbdarea în sufletul meu. Învăț să mă detașez de toate lucrurile pe care nu le pot controla și aleg să fiu recunoscătoare pentru tot ce am bun în momentul prezent.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept ce se întâmplă și nu mai lupt împotriva morilor de vânt. Aleg, însă, să merg mai departe cu viața mea. Nu rămân în acest moment, ci îmi continui drumul. Pas cu pas.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că și asta va trece. Am răbdare și îmi predau grijile Universului. Divinitatea are grijă de sufletul meu și încearcă să îl protejeze de tot ce este rău, negativ, toxic.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Creez fără efort o viață pe care o iubesc. Am grijă de mine și lupt pentru ceea ce îmi doresc. Visurile mele urmează să fie împlinite. Puțin câte puțin și voi ajunge acolo unde vreau să fiu.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt într-o stare continuă de mișcare. Întregul Univers din jurul meu și din interiorul meu se schimbă în mod continuu. Am răbdare, nu mai grăbesc timpul.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Privesc adânc în sufletul meu și învăț să descopăr cine sunt cu adevărat. Eu trebuie să îmi dau seama ce mă face fericită. Îi sunt datoare inimii mele să aflu răspunsurile la întrebările pe care le am.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.