Setari Cookie-uri

Luna Nouă de pe 1 Februarie ne învață să fim puternici. Întotdeauna urmează ceva mai bun

Lună Nouă în Vărsător: Vântul schimbării și îmbrățișarea independenței noastre sunt chiar după colț

Universul lucrează întotdeauna în favoarea noastră. Să nu uităm niciodată acest lucru. Nici nu ieșim bine din ianuarie că februarie vine cu surprize interesante și frumoase. În prima zi din lună ne vom bucura de o Lună Nouă ce va răsări pe cer la ore matinale și ne va învăța că lucrurile mărunte sunt cele care contează cu adevărat.

Este din nou acel moment când Luna este Nouă și ne încurajează să ne adunăm energia și să ne manifestăm visurile. De data această, Luna Nouă se întâmplă în semnul aventurier al Vărsătorului, impingandu-ne să ieșim din zona de confort și să intrăm mai mult în lumea misterioasă a necunoscutului.

Lună Nouă în Vărsător: Vântul schimbării și îmbrățișarea independenței noastre sunt chiar după colț

Luna Nouă reprezintă o perioadă de noi începuturi, transformări și manifestări ale visurilor. Vărsătorul este un semn asociat cu viitorul și, prin urmare, cu manifestarea celor mai profunde dorințe ale noastre - Universul ne oferă posibilitatea să luptăm pentru visurile noastre. Avem ocazia să ne transformăm viața și să trăim așa cum ne dorim. Acest tranzit incredibil ne va încuraja să încercăm lucruri noi, să îmbrățișăm schimbarea și să începem să manifestăm viața pe care ne-am dorit-o întotdeauna. Nu mai așteptăm atât de mult viitorul, ci ne schimbăm prezentul astfel încât să aducem fericire aici și acum.

Citește și:

luna noua in varsator

foto yaalan, Shutterstock

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Berbec

Găsește-ți libertatea de care ai nevoie

Simți că ești îngrădită din toate părțile. Nu mai știi să te mai bucuri de viață și trebuie să faci neapărat o schimbare. În această perioadă Universul te sfătuiește să îți regăsești libertatea și pofta de a trăi. Bucură-te de lucrurile mărunte și luptă pentru a avea viața la care visezi.

Horoscop Taur

Este momentul să îți creezi noi visuri

Nu te mai gândi la trecut pentru că nu mai ai nimic de schimbat și nici de învățat. În această perioadă fă-ți timp pentru a te gândi la cum vrei să fie viața ta de acum înainte. Scrie pe hârtie visurile pe care le ai și începe să muncești pentru a ajunge acolo unde vrei să fii.

Citește și:

Citeste si EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN FEBRUARIE ADUC FERICIRE ADEVĂRATĂ ÎN SUFLETELE NOASTRE. UNIVERSUL NE ARATĂ CĂ NU SUNTEM SINGURI

Horoscop Gemeni

Eliberează-te de emoțiile dificile

Universul te provoacă să te eliberezi de condiționările emoționale anterioare. Este momentul să îți asculți mai mult intuiția și să nu te mai lași influențată de oamenii din jurul tău. De data aceasta urmează-ți sufletul și alege cu inima.

Horoscop Rac

Preia controlul asupra vieții tale

Ești pregătită să devii stăpână pe viața pe care o trăiești? În această perioadă demonstrează-ți cât ești de puternică. Preia controlul asupra vieții tale și bucură-te de fiecare schimbare pe care vrei să o faci. Viitorul depinde doar de tine.

Horoscop Leu

Pune-ți în ordine gândurile și ideile

Citește și:

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a face puțină ordine în viața ta. Încearcă să fii atentă la emoțiile și la sentimentele tale și să îți pui în ordine gândurile care îți conduc viața. Ascultă-ți intuiția dacă ai decizii de luat.

Horoscop Fecioară

Învață arta răbdării

Nu te grăbi în decizii pentru că este posibil să ajungi pe un drum pe care cu greu vei mai găsi cale de întoarcere. Universul te sfătuiește să înveți arta răbdării; fă un pas în spate și permite-i destinului să îți arate care este planul pe care l-a pregătit pentru tine.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.