Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din februarie aduc fericire adevărată în sufletele noastre. Universul ne arată că nu suntem singuri

Astrologie 2022: Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din februarie 2022

Încheiem luna ianuarie cu energie incredibilă și intrăm în februarie cu zâmbetul pe buze și multă bucurie în suflete. Universul ne este alături clipă de clipă, ne arată care este drumul pe care trebuie să mergem în continuare și ne scoate în cale oportunități incredibile de care trebuie să profităm. Suntem pregătiți pentru schimbări majore. Suntem pregătiți să construim viațala care visăm.

În numerologie, energia lunii februarie este amplificată de vibrația numărului 2 - număr al armoniei, al echilibrului, al curajului și al răbdării. Februarie este o lună în care va domni liniștea, în timp ce speranța va rodi în sufletele noastre.

Cuvinte cheie pentru luna februarie: speranță, abundență, creștere spirituală, trezirea sufletului.

Citește și:

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din februarie 2022:

1 Februarie: Anul Nou Chinezesc și Lună Nouă în Vărsător

Anul Nou Chinezesc sărbătorește începutul noului an în calendarul tradițional chinezesc iar anul acesta va avea loc în timpul Lunii Noi în zodia Vărsător.

Anul 2022 este Anul Tigrului de Apă. Tigrul este un semn sensibil și emotiv. Va exista sensibilitate sporită pentru toți oamenii. Dacă nu știm cum să gestionăm ceea ce simțim, este posibil că în jurul nostru să creăm câteva drame destul de puternice.

Citeste si 5 LUCRURI PE CARE SA LE STII DESPRE 2022, ANUL TIGRULUI DE APA. VA FI SAU NU VA FI UN AN BUN?

Luna Nouă este un moment puternic de stabilire a intențiilor noastre. Această perioadă reprezintă sfârșitul ciclului lunar și începutul unuia nou-nouț. Energia din această perioadă este incredibil de puternică. Influențați de Vărsător, învățăm să îmbrățișăm individualitatea și unicitatea. Când Luna este în Vărsător, există provocări de a ne elibera de condiționările emoționale anterioare, de a ne asculta mai mult intuiția și de a ne urma sufletul. Universul ne sfătuiește să folosim această energie pentru a forma noi conexiuni și de a prelua controlul asupra vieții noastre. Schimbările frumoase sunt chiar după colț, trebuie doar să le căutăm.

Citește și:

luna noua in varsator

foto yaalan, Shutterstock

3 Februarie: Mercur iese din Retrograd în Capricorn

După o perioadă plină de evenimente încărcate emoțional, iată că Mercur iese din retrograd în zodia Capricorn și ne oferă o cale clară pentru a ne pune în ordine gândurile care ne conduc viața. Ideile finale ne ajută să mergem înainte, fie ne țin în spate - trebuie să fim atenți la ele și la progresul pe care vrem să îl facem.

4 Februarie: Saturn în conjuncție cu Soarele

Pe 4 februarie, Saturn cade sub razele Soarelui și reapare din nou, provocându-ne să dăm un restart complet vieții noastre. Ne putem gândi la această perioadă ca la o renaștere și un nou început magic. În timpul acestui schimb de energie, Universul ne spune să ne așteptăm la schimbări în îndatoririle și obligațiile noastre - ne asumăm responsabilități care vor veni cu abundență pe toate planurile. Ne îndepărtăm de trecut și ne concentrăm asupra obiectivelor noastre.

Citește și:

14 Februarie: Mercur intră din nou în Vărsător

Mercur se întoarce în zodia Vărsător, însă de data aceasta nu mai este retrograd. Temele de la începutul retrogradului se vor clarifica în sfârșit - avem ocazia să fim atenți la detaliile comunicării cu oamenii din jurul nostru. Planificăm fiecare aspect din relațiile personale pentru a rezolva conflicte, probleme, neînțelegeri. S-ar putea să simțim o dorință puternică de apropiere și iubire.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.